Основна задача під час приготування смаженої картоплі - зробити її надзвичайно хрумкою. Для цього господині використовують різноманітні хитрощі, передають Патріоти України.
А нещодавно Мері Беррі, у своїй кулінарній книзі "Любов готувати" розказала про власну хитрість приготування картоплі, завдяки якій вона завжди вийде дуже хрумкою, пише Mirror.
За словами Мері, для того, щоб під час смаження картоплі у духовці, на ній утворилась смачна та хрустка скоринка, слід використовувати манну крупу. Крім цього, крупа також вбере зайву вологу та олію з картоплі, що зробить її ще смачнішою. До речі, використовувати манну крупу для додавання хрусткості картоплі можна, як при її подальшому запіканні у духовій шафі, так і для смаження у фритюрі.
Також експертка радить використовувати гусячий жир для смаження картоплі. Він надасть страві додаткового, неповторного аромату та насиченого смаку. Гусячим жиром можна повністю замінити використання олії, або ж додати невелику кількість жиру за 15 хвилин до закінчення приготування.
Якщо ви давно мріяли приготувати смачну піцу вдома, але не знали, з чого почати, ми готові поділитися з вами секретом ідеального тіста на сухих дріжджах. Цей рецепт ідеально підійде навіть для початківців, а результат вас приємно здивує, передають Патр...
Університет Кембриджа зробив справжній прорив у боротьбі з вічними хімікатами - PFAS, які роками накопичуються в організмі, провокують рак, безпліддя й вроджені вади, передають Патріоти України. Дослідники виявили, що певні кишкові бактерії «витягують»...