Буде дуже смачно! Золоте правило, яке зробить вашу смажену картоплю надзвичайно хрусткою

Основна задача під час приготування смаженої картоплі - зробити її надзвичайно хрумкою. Для цього господині використовують різноманітні хитрощі, передають Патріоти України.

А нещодавно Мері Беррі, у своїй кулінарній книзі "Любов готувати" розказала про власну хитрість приготування картоплі, завдяки якій вона завжди вийде дуже хрумкою, пише Mirror.

За словами Мері, для того, щоб під час смаження картоплі у духовці, на ній утворилась смачна та хрустка скоринка, слід використовувати манну крупу. Крім цього, крупа також вбере зайву вологу та олію з картоплі, що зробить її ще смачнішою. До речі, використовувати манну крупу для додавання хрусткості картоплі можна, як при її подальшому запіканні у духовій шафі, так і для смаження у фритюрі.

Також експертка радить використовувати гусячий жир для смаження картоплі. Він надасть страві додаткового, неповторного аромату та насиченого смаку. Гусячим жиром можна повністю замінити використання олії, або ж додати невелику кількість жиру за 15 хвилин до закінчення приготування.

Омолоджує на 10 років і дає максимум об’єму! Названо стрижку, яка стане головним хітом осені

четвер, 4 вересень 2025, 6:07

Боб-метелик - не просто модний тренд, а справжня філософія зачіски. Вона поєднує елегантність класичного боба з легкістю багатошарових "крилець", які обрамляють обличчя й створюють природний об’єм, передають Патріоти України. Цей варіант боба вирізняєт...

А ви це знали? Навіщо досвідчені кулінари додають до фаршу лимонну кислоту

четвер, 4 вересень 2025, 5:40

Додавання лимона до м’ясного фаршу - маленький секрет великої ніжності. Кислота цитрусу м’яко розщеплює м’ясні волокна, роблячи фарш соковитішим і повітрянішим, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Особливо ефективно це працює з курячим або ...