
Основна задача під час приготування смаженої картоплі - зробити її надзвичайно хрумкою. Для цього господині використовують різноманітні хитрощі, передають Патріоти України.
А нещодавно Мері Беррі, у своїй кулінарній книзі "Любов готувати" розказала про власну хитрість приготування картоплі, завдяки якій вона завжди вийде дуже хрумкою, пише Mirror.
За словами Мері, для того, щоб під час смаження картоплі у духовці, на ній утворилась смачна та хрустка скоринка, слід використовувати манну крупу. Крім цього, крупа також вбере зайву вологу та олію з картоплі, що зробить її ще смачнішою. До речі, використовувати манну крупу для додавання хрусткості картоплі можна, як при її подальшому запіканні у духовій шафі, так і для смаження у фритюрі.
Також експертка радить використовувати гусячий жир для смаження картоплі. Він надасть страві додаткового, неповторного аромату та насиченого смаку. Гусячим жиром можна повністю замінити використання олії, або ж додати невелику кількість жиру за 15 хвилин до закінчення приготування.
Банани досить важко зберігати свіжими. Невдовзі ви можете помітити, що вони стають коричневими та розм’якшуються, а це означає, що їх можна використовувати лише для чогось на кшталт домашнього бананового хліба, передають Патріоти України. Але, як вияви...
Зі зниженням температури на вулиці ми все частіше замислюємося над тим, як зменшити рахунки за опалення. Перший крок - вимикати радіатори на ніч. І хоча загалом рекомендується нижча температура в спальні, охолодження всієї квартири не обов’язково корис...