Буде дуже смачно! Золоте правило, яке зробить вашу смажену картоплю надзвичайно хрусткою

Основна задача під час приготування смаженої картоплі - зробити її надзвичайно хрумкою. Для цього господині використовують різноманітні хитрощі, передають Патріоти України.

А нещодавно Мері Беррі, у своїй кулінарній книзі "Любов готувати" розказала про власну хитрість приготування картоплі, завдяки якій вона завжди вийде дуже хрумкою, пише Mirror.

За словами Мері, для того, щоб під час смаження картоплі у духовці, на ній утворилась смачна та хрустка скоринка, слід використовувати манну крупу. Крім цього, крупа також вбере зайву вологу та олію з картоплі, що зробить її ще смачнішою. До речі, використовувати манну крупу для додавання хрусткості картоплі можна, як при її подальшому запіканні у духовій шафі, так і для смаження у фритюрі.

Також експертка радить використовувати гусячий жир для смаження картоплі. Він надасть страві додаткового, неповторного аромату та насиченого смаку. Гусячим жиром можна повністю замінити використання олії, або ж додати невелику кількість жиру за 15 хвилин до закінчення приготування.

Не робіть помилок! Названо дрова, які краще не брати для опалення каміна чи печі

п’ятниця, 22 листопад 2024, 23:10

Не всі дрова однаково придатні для використання в різних типах опалювального обладнання, передають Патріоти України. Кожна порода дерева відрізняється характерною щільністю структури, тому не всі дрова однаково придатні для опалення. Які дрова найкраще...

Особливий тест: Виберіть сніжинку, щоб дізнатися, чи здійсняться ваші мрії нового року

п’ятниця, 22 листопад 2024, 19:04

Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...