Буде як із картинки! Удобріть перець цим розчином - і отримаєте шикарний урожай

Висаджуючи розсаду перцю, кожен городник мріє збирати великий урожай солодких та смачних плодів. Однак, щоб досягти такого результату, потрібно трохи піднапружитися і добре доглядати свої рослини, передають Патріоти України.

Як зазначає портал prostoway, одним із важливих критеріїв для отримання хорошого врожаю є правильне підживлення. Скористайтеся цим рецептом і насолоджуйтесь смачним і великим перцем.

Чим удобрити перець для гарного врожаю

Через кілька тижнів після посадки перцю бажано удобрити його суперфосфатом та сечовиною. Для цього в 10 л води розчиніть 2 чайні ложки сечовини та суперфосфату. На 1 рослину достатньо 1 л розчину. Також можна розвести з водою пташиний послід у співвідношенні 1:20. Однак із цим добривом варто бути дуже обережним, щоб не обпалити коріння рослини.

Коли перець почне цвісти – підживлюйте їх розчином аміачної селітри. У 10 л води розведіть 10 г аміачної селітри, 25 суперфосфату та 25 г сірчаного калію. Під кожний кущ потрібно внести 1 л розчину.

Ви будете здивовані! Названо вуглевод, який найкраще сприяє зниженню тиску

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:45

Вуглеводи є не ворогом, а важливою частиною здорового харчування. Вони є основним джерелом енергії для організму та забезпечують багато корисних поживних речовин, передають Патріоти України. Якщо у вас високий кров’яний тиск, може виникнути спокуса різ...

Секрет досвідчених господинь! Для чого додають вершкове масло у фарш для котлет

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:09

Господині часто змінюють рецепти під свої смаки та уподобання, передають Патріоти України. Це надає стравам нового «звучання» та допомагає вдосконалити смак. Традиційна рецептура в доповненні з експериментами — основа вдалих кулінарних рішень. Про одне...