Буде як новий! ТОП-4 домашні засоби, які допоможуть відбілити силіконовий чохол телефону

Майже всі сучасні телефони мають у комплекті силіконовий чохол на перший час, який допоможе захистити пристрій від зовнішнього середовища - ударів та падінь, передають Патріоти України.

Однак через шкірне сало, брудні поверхні і не завжди чисті руки силіконовий чохол швидко втрачає колір і стає жовтим. Але є кілька простих способів, як виправити цю ситуацію та повернути йому колишній зовнішній вигляд.

Як відбілити силіконовий чохол?

Використовуючи різні домашні засоби для чищення, завжди надягайте рукавички, щоб захистити свої руки здоровими та красивими.

Щоб очистити силіконовий чохол телефону від жиру та бруду, знадобиться 96% етиловий спирт, який потрібно розвести з водою у рівних пропорціях. Змочуємо в розчині ватяний диск або ганчірочку з бавовни і натираємо чохол з усіх боків. Процедуру можна повторити кілька разів, а після ополоснути чохол проточною водою і витерти насухо.

Рідина для зняття лаку теж має спирт. За допомогою ватного диска, вати чи ганчірочки натираємо чохол "Ногітком" і відразу ж змиваємо, щоб не залишилося розводів. Процедуру можна повторити кілька разів, доки чохол не буде чистим.

Зубна паста теж може допомогти впоратися із забрудненням. Потрібна лише біла паста без добавок. Декілька горошин наносимо на губку або стару зубну щітку і натираємо чохол. Залишаємо на 10-15 хвилин і змиваємо.

Ще один домашній засіб - сода. Напевно, є в кожному домі. Декілька ложок потрібно змішати з водою або нашатирним спиртом до стану кашки. Без натирання нанести на чохол і залишити на 15-20 хвилин, після чого змити проточною водою.

Це така смакота! Простий рецепт домашнього ароматного сала

неділя, 28 квітень 2024, 21:30

Сало смачне, якщо його правильно приготувати. Найкраще приготувати його самому. Пропонуємо рецепт, за яким сало вийде ароматним, ніжним та стане ваше фаворитом. З магазинним його не порівняти, передають Патріоти України. Для приготування вам знадобитьс...

Навіщо цінителі кави додають у напій лимонний сік

неділя, 28 квітень 2024, 21:14

Кава входить у щоденний раціон практично кожної людини: цей чудовий напій допомагає підбадьоритися, активувати роботу мозку та надати організму сили, передають Патріоти України. Однак гурмани постійно намагаються зробити смак кави ще більш виразним та ...