Експерти взагалі рекомендують відмовитися від цукру в каві: солодкий компонент робить напій набагато калорійнішим і не дає аромату повністю розкритися, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
Зазвичай кавомани додають у напій цукор, бо переконані, що приготувати смачну й ароматну каву без солодкої добавки неможливо. Адже потрібно якось "заглушити" неприємну гіркоту. Однак, професійні баристи і справжні поціновувачі кави пропонують додавати дрібку солі, тоді напій звучатиме зовсім по-іншому.
Це може здатися незвичним, однак сіль робить каву невимовно смачною. Так як цей інгредієнт прибирає гіркоту і робить смак напою більш збалансованим і насиченим. Із сіллю кава пахне зовсім по-іншому, з’являється насичений кавовий аромат, який так обожнюють усі любителі кави.
Тому необхідність у додаванні цукру просто відпадає, адже він робить каву солодкою та калорійною.
Аби кава вийшла надзвичайно смачною, треба додавати одну дрібку солі, цього буде цілком достатньо, щоб напій розкрив свій смак. Сіль можна додавати як у турку, так і в чашку, коли напій буде готовий. Однак краще сипати добавку під час приготування кави, тоді вона матиме вишуканий смак і неперевершений аромат.
Куряче м’ясо входить до раціону багатьох людей практично щодня, тому має сенс навчитися готувати його ідеально, передають Патріоти України. М’ясо птиці здається надто простим, тому не всі господині приділяють належну увагу технічним моментам та хитроща...
Запечене куряче філе – корисна та поживна страва. Гурмани прагнуть ще й того, щоб страва вийшла смачною і з рум’яною скоринкою. При цьому бажано, щоб внутрішня частина філе зберегла м’якість та соковитість, передають Патріоти України. Однак особливість...