Буде ідеально чисто! ТОП-4 способи, як помити вікна без розводів

Для багатьох господинь чи господарів дому процес миття вікон дається досить важко, адже зазвичай залишаються розводи. Ми пропонуємо дізнатися, які секретні інгредієнти та способи допоможуть помити вікна так, щоб не було плям, передають Патріоти України.

Топ-4 способи, як помити вікна без розводів

Серветка з мікрофібри

Такі серветки продаються у будь-якому побутовому магазині. Їх можна використовувати як сухими, так і вологими.

Якщо ви все ж таки вирішили використати серветку у вологому вигляді, потрібно змочити її в теплій воді і протерти начисто поверхню. Іншою серветкою витріть насухо вікна, щоб не залишалися розводи.

Спеціальний засіб для вікон

Як би це банально не було, але саме такий очищувальний засіб допомагає ефективно помити вікна. Крім ретельного очищення скляних поверхонь, він залишає приємний аромат.

Розчин води з лимоном або оцтом

Знадобиться половина лимона та склянка води. Сік лимона вичавіть у склянку і ретельно збовтайте. Засіб готовий до застосування. Якщо ви оберете другий варіант, тоді знадобляться дві столові ложки оцту на склянку води.

Рідина для миття посуду

Розчиніть невелику кількість рідини для миття посуду у воді та нанесіть на серветку, якою будете мити вікно. Після цього варто витерти скло сухою ганчіркою.

Психологічний тест! Виберіть монетку і дізнайтеся, чи зможете ви колись розбагатіти

четвер, 25 квітень 2024, 9:10

Залежно від ставлення до грошей: вміння їх заробляти і витрачати, людина може сколотити величезні статки, або стати банкрутом. Психологічний тест розповість, наскільки ви раціональні, і які зміни у фінансовому добробуті на вас очікують у майбутньому, п...

Щоб не зіпсувати! У якому посуді категорично не можна маринувати шашлик

четвер, 25 квітень 2024, 8:59

Шашлик можна готувати з різного м'яса, але найсмачніше буде зі свинини та курки. Але, дуже важливо пам'ятати, що запорука смачного шашлику - маринад і ще посуд, в якому ви його готуватимете, передають Патріоти України. Кулінарка поділилася в Instagram ...