Часто господині перемелюють м'ясо у фарш самостійно. Але для цього потрібна гостра м'ясорубка, передають Патріоти України
Заточити ніж в м'ясорубці можна і самостійно за допомогою підручних засобів. Щоб зробити це, вам знадобиться лише шматок дрібнозернистого шмерґельованого (наждачного) паперу.
Принцип роботи м'ясорубки полягає в тому, що м'ясо чи інші продукти перемелюються між сіткою та ґвинтом. Це дещо нагадує роботу ножиць, адже папір ріжуть два леза, які стикаються. Можете навіть провести цікавий експеримент — вирізати смужку паперу, вставити її в дірочку сітки, зверху покласти ґвинт і провернути так, ніби ви зрізаєте папір. Якщо сітка та ґвинт не заточені, то папір просто прогнеться. Так само і м'ясо — воно буде погано перемелюватися і перерізатися.
Запам'ятайте прості кроки:
При складанні м'ясорубки ці дві деталі потрібно з'єднувати завжди відполірованими поверхнями. Тому що так ви зможете створити ефект ножиць, які самозаточуються.
Не забудьте добре промити всі детальки перед тим, як використовувати м'ясорубку для перемелювання м'яса чи інших продуктів.
Через окріп смак та аромат чаю можуть бути повністю зіпсовані. А ще неправильна температура води позбавляє напій його основних корисних властивостей, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Чайне листя, особливо, якщо це білий чи зелений чай, в...
Багато хто з нас чув про чотири типи особистості за Гіппократом: сангвінік, меланхолік, холерик і флегматик. Здивує, але характеристика "батька медицини" з V століття до н.е. досі актуальна, хоча не єдина. Інтерес до нових методів дослідження особистос...