Картопля може бути приготована в різних варіантах, але деякі з них мають найбільший попит. Наприклад, приготована по-селянськи. Апетитні шматочки з хрусткою скоринкою. Як приємно вміти таку картоплю готувати та радувати рідних та близьких.
Для приготування потрібні такі продукти:
Особливих пропорцій тут не потрібно. Можна робити все на око. Залежить, скільки саме ви хочете приготувати картоплі. Розповідаємо основний принцип приготування.
Найкраще готувати картоплю зі шкіркою, наскільки це можливо. Якщо не подобається, тоді просто треба почистити її. Розріжте на чотири частини.
Тепер зробіть заправку. Змішайте разом олію, подрібнений часник, прянощі та сіль. Перемішайте заправку разом з картоплею. Викладіть її на деко з пергаментом. Між шматочками повинен бути простір. Готуйте картоплю при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин. Смачного!
Поїздка за кордон може подарувати безліч вражень, але водночас несе ризик розладу шлунку - особливо якщо йдеться про харчування в турецьких готелях. Різноманіття страв на шведському столі часто приваблює туристів, однак незвична бактеріальна флора і не...
Оберіть свій колір очей - і прочитайте, що він розповідає про ваші сильні сторони, емоції, стиль мислення і навіть глибоко приховані риси характеру. Психологічний тест, який здивує точністю навіть скептиків, передають Патріоти України. Ви чутливі та ...