Картопля може бути приготована в різних варіантах, але деякі з них мають найбільший попит. Наприклад, приготована по-селянськи. Апетитні шматочки з хрусткою скоринкою. Як приємно вміти таку картоплю готувати та радувати рідних та близьких.
Для приготування потрібні такі продукти:
Особливих пропорцій тут не потрібно. Можна робити все на око. Залежить, скільки саме ви хочете приготувати картоплі. Розповідаємо основний принцип приготування.
Найкраще готувати картоплю зі шкіркою, наскільки це можливо. Якщо не подобається, тоді просто треба почистити її. Розріжте на чотири частини.
Тепер зробіть заправку. Змішайте разом олію, подрібнений часник, прянощі та сіль. Перемішайте заправку разом з картоплею. Викладіть її на деко з пергаментом. Між шматочками повинен бути простір. Готуйте картоплю при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин. Смачного!
Спекотне літо приносить не тільки сонячний вітамін D, а й небажаних гостей - ос, які літають навколо будинків і садів у пошуках їжі. Хоча оси корисні для запилення і боротьби зі шкідниками, їхні часті укуси можуть доставляти дискомфорт і навіть бути не...
Домашні котлети – дуже ситна і смачна страва, яку можна готувати з будь-якого м'ясного фаршу, а також і просто з овочів, крабових котлет, а також із печінки. Щоб котлети не розпадалися, потрібно знати деякі кулінарні секрети, передають Патріоти України...