
Картопля може бути приготована в різних варіантах, але деякі з них мають найбільший попит. Наприклад, приготована по-селянськи. Апетитні шматочки з хрусткою скоринкою. Як приємно вміти таку картоплю готувати та радувати рідних та близьких.
Для приготування потрібні такі продукти:
Особливих пропорцій тут не потрібно. Можна робити все на око. Залежить, скільки саме ви хочете приготувати картоплі. Розповідаємо основний принцип приготування.
Найкраще готувати картоплю зі шкіркою, наскільки це можливо. Якщо не подобається, тоді просто треба почистити її. Розріжте на чотири частини.
Тепер зробіть заправку. Змішайте разом олію, подрібнений часник, прянощі та сіль. Перемішайте заправку разом з картоплею. Викладіть її на деко з пергаментом. Між шматочками повинен бути простір. Готуйте картоплю при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин. Смачного!
Простий тест на основі оптичної ілюзії може підказати, який у вас тип особистості - інтровертний чи екстравертний. Вправа займає всього кілька секунд, але часто відкриває щось нове про наш характер і спосіб сприйняття світу, передають Патріоти України....
Спогади про літо для багатьох людей старшого покоління нерозривно пов'язані з характерним ароматом і хрусткою насолодою кавуна. Ці невеликі ягоди з темно-зеленою смугастою шкіркою вважалися еталоном смаку, передають Патріоти України. Сьогодні ж полиці ...