Буде ідеальною! Перевірений спосіб приготування картоплі по-селянськи

Картопля може бути приготована в різних варіантах, але деякі з них мають найбільший попит. Наприклад, приготована по-селянськи. Апетитні шматочки з хрусткою скоринкою. Як приємно вміти таку картоплю готувати та радувати рідних та близьких.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • картопля;
  • олія;
  • часник;
  • спеції;
  • сіль.

Як приготувати

Особливих пропорцій тут не потрібно. Можна робити все на око. Залежить, скільки саме ви хочете приготувати картоплі. Розповідаємо основний принцип приготування.

Найкраще готувати картоплю зі шкіркою, наскільки це можливо. Якщо не подобається, тоді просто треба почистити її. Розріжте на чотири частини.

Тепер зробіть заправку. Змішайте разом олію, подрібнений часник, прянощі та сіль. Перемішайте заправку разом з картоплею. Викладіть її на деко з пергаментом. Між шматочками повинен бути простір. Готуйте картоплю при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин. Смачного!

Чи потрібно класти яйце у фарш для голубців

вівторок, 17 вересень 2024, 0:12

При приготуванні будь-яких страв на основі фаршу багато господинь автоматично додають яйця, передають Патріоти України. Відомо, що яйце допомагає скріпити фарш, який може розвалитися в найнесподіваніший момент. Проте чи є необхідність додавати яйце під...

Як швидко розморозити фарш - секрети, якими користуються господині

понеділок, 16 вересень 2024, 23:38

Здається, що відколи в мікрохвильовій печі з’явилася функція «розморожування», питання про те, як розморожувати ті чи інші продукти відпало назавжди, передають Патріоти України. Але іноді така процедура позначається на консистенції та якості напівфабри...