Картопля може бути приготована в різних варіантах, але деякі з них мають найбільший попит. Наприклад, приготована по-селянськи. Апетитні шматочки з хрусткою скоринкою. Як приємно вміти таку картоплю готувати та радувати рідних та близьких.
Для приготування потрібні такі продукти:
Особливих пропорцій тут не потрібно. Можна робити все на око. Залежить, скільки саме ви хочете приготувати картоплі. Розповідаємо основний принцип приготування.
Найкраще готувати картоплю зі шкіркою, наскільки це можливо. Якщо не подобається, тоді просто треба почистити її. Розріжте на чотири частини.
Тепер зробіть заправку. Змішайте разом олію, подрібнений часник, прянощі та сіль. Перемішайте заправку разом з картоплею. Викладіть її на деко з пергаментом. Між шматочками повинен бути простір. Готуйте картоплю при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин. Смачного!
Розповідаємо, які слова в жодному разі не можна говорити, щоб не відлякувати від себе гроші, передають Патріоти України.
При гіпертонії (високому артеріальному тиску) важливо дотримуватись певних обмежень у харчуванні, оскільки деякі продукти можуть сприяти підвищенню тиску або негативно впливати на здоров'я. Ось основні продукти, яких слід уникати, передають Патріоти Ук...