Кілька належить до тої риби, яка смачно доповнює картоплю, хліб з маслом, бокал пива. Риба дешева, а задоволення від неї безліч. Якщо ви також любите кільку, але хотіли її не купувати, а приготувати самостійно, тоді вам знадобиться цей рецепт.
Для приготування потрібні такі продукти:
Підготуйте рибу. Її треба почистити та відрізати голови. Ретельно промийте, щоб риба була чиста.
Приготуйте маринад. У воду покладіть спеції з переліку інгредієнтів. Потрібно довести до кипіння та проварити 2-3 хвилини. В останню чергу додайте оцет. Маринад треба охолодити.
Залийте кільку маринадом. Він повинен повністю вкрити рибу. Покладіть сюди ж кільця цибулі. Накрийте все щільно кришкою та поставте в холодильник на добу. А потім насолоджуйтеся рибкою. Смачного!
Спекотне літо приносить не тільки сонячний вітамін D, а й небажаних гостей - ос, які літають навколо будинків і садів у пошуках їжі. Хоча оси корисні для запилення і боротьби зі шкідниками, їхні часті укуси можуть доставляти дискомфорт і навіть бути не...
Домашні котлети – дуже ситна і смачна страва, яку можна готувати з будь-якого м'ясного фаршу, а також і просто з овочів, крабових котлет, а також із печінки. Щоб котлети не розпадалися, потрібно знати деякі кулінарні секрети, передають Патріоти України...