Кілька належить до тої риби, яка смачно доповнює картоплю, хліб з маслом, бокал пива. Риба дешева, а задоволення від неї безліч. Якщо ви також любите кільку, але хотіли її не купувати, а приготувати самостійно, тоді вам знадобиться цей рецепт.
Для приготування потрібні такі продукти:
Підготуйте рибу. Її треба почистити та відрізати голови. Ретельно промийте, щоб риба була чиста.
Приготуйте маринад. У воду покладіть спеції з переліку інгредієнтів. Потрібно довести до кипіння та проварити 2-3 хвилини. В останню чергу додайте оцет. Маринад треба охолодити.
Залийте кільку маринадом. Він повинен повністю вкрити рибу. Покладіть сюди ж кільця цибулі. Накрийте все щільно кришкою та поставте в холодильник на добу. А потім насолоджуйтеся рибкою. Смачного!
У рамках 30-річного дослідження вчені встановили зв’язок між певним стилем харчування і високою якістю старіння — тобто досягненням 70-річного віку без серйозних хронічних хвороб, зі збереженою когнітивною функцією, стабільним психічним станом і можлив...
Народне свято 25 квітня відоме під назвами, Марк ключник, Василь-парильник. 25 квітня за новим стилем (8 травня за старим) вшановують пам'ять одного з апостолів євангеліста Марка. За юліанським календарем сьогодні вшановують преподобного Василя Сповідн...