Кілька належить до тої риби, яка смачно доповнює картоплю, хліб з маслом, бокал пива. Риба дешева, а задоволення від неї безліч. Якщо ви також любите кільку, але хотіли її не купувати, а приготувати самостійно, тоді вам знадобиться цей рецепт.
Для приготування потрібні такі продукти:
Підготуйте рибу. Її треба почистити та відрізати голови. Ретельно промийте, щоб риба була чиста.
Приготуйте маринад. У воду покладіть спеції з переліку інгредієнтів. Потрібно довести до кипіння та проварити 2-3 хвилини. В останню чергу додайте оцет. Маринад треба охолодити.
Залийте кільку маринадом. Він повинен повністю вкрити рибу. Покладіть сюди ж кільця цибулі. Накрийте все щільно кришкою та поставте в холодильник на добу. А потім насолоджуйтеся рибкою. Смачного!
Православне свято 23 листопада за новим календарем (6 грудня за старим) - день пам'яті святителя Амфілохія. Також сьогодні поминають усіх, в Україні голодом заморенних. За юліанським календарем - день пам'яті апостолів від 70-ти - Іродіона, Ераста, Олі...
Правильне харчування допомагає зміцнити здоров’я серцево-судинної системи, судин та запобігти хворобам. Нутриціолог назвала корисні продукти, які мають бути у раціоні,. РБК-Україна (проект Styler) повідомляє про 20 продуктів харчування, які допомагають...