Буде краща, ніж магазинна! Як за пару годин засолити смачну скумбрію

Скумбрія може бути приготовлена різними способами, проте засолювання залишається одним із улюблених методів багатьох, передають Патріоти України.

Риба виходить смачною та ніжною через специфічне м’ясо скумбрії. Не всі готові цілодобово чекати результату. Можна приготувати слабосолоний варіант, щоб насолоджуватися стравою через пару годин після приготування.

Які інгредієнти потрібні

  • півкіло риби;
  • 1 цибулина середнього розміру;
  • велика ложка солі та маленька цукру;
  • два шматочки гвоздики, лавровий перець і трохи перцю до смаку.

Як готувати

Рибу попередньо варто розморозити, обмити, почистити та подрібнити на невеликі порційні шматочки. Сіль із цукром та перцем з’єднуються в єдину масу.

Цибулю подрібнюємо кільцями. Потім потрібно вибрати банку або контейнер для засолювання.

Кладемо суміш із солі та перцю, укладаємо рибу, кладемо цибулю і знову солимо. Продовжуємо так доти, доки не закінчиться риба. Нагорі залишаємо гвоздику з лавровим листом.

Риба має постояти 60 хвилин у холодильнику. Після цього її потрібно потрясти та перевернути. Як тільки мине ще одну година, рибу можна подавати до столу.

Джерело: ПростоВей

Це може здивувати! Названо "звичні" продукти, які можуть зашкодити кишківнику

субота, 2 листопад 2024, 13:00

Чи знали ви, що навіть десерти та їжа швидкого приготування, можуть бути частиною збалансованого харчування? Насправді ви можете включати до свого раціону будь-яку їжу, але пам’ятайте, що її слід вживати в помірних кількостях, передають Патріоти Україн...

Творять дива! ТОП-7 продуктів, які варто додати до свого раціону для схуднення

субота, 2 листопад 2024, 10:50

Вживання солодощів підвищує рівень інсуліну, що активує дофамін, нейромедіатор, відповідальний за відчуття задоволення. Саме тому, коли пізно в вечорі, незадовго до сну, у вас з’являється бажання з'їсти чогось солодкого, ймовірно, це не голод, а бажанн...