Скумбрія може бути приготовлена різними способами, проте засолювання залишається одним із улюблених методів багатьох, передають Патріоти України.
Риба виходить смачною та ніжною через специфічне м’ясо скумбрії. Не всі готові цілодобово чекати результату. Можна приготувати слабосолоний варіант, щоб насолоджуватися стравою через пару годин після приготування.
Рибу попередньо варто розморозити, обмити, почистити та подрібнити на невеликі порційні шматочки. Сіль із цукром та перцем з’єднуються в єдину масу.
Цибулю подрібнюємо кільцями. Потім потрібно вибрати банку або контейнер для засолювання.
Кладемо суміш із солі та перцю, укладаємо рибу, кладемо цибулю і знову солимо. Продовжуємо так доти, доки не закінчиться риба. Нагорі залишаємо гвоздику з лавровим листом.
Риба має постояти 60 хвилин у холодильнику. Після цього її потрібно потрясти та перевернути. Як тільки мине ще одну година, рибу можна подавати до столу.
В цьому тесті на особистість ти дізнаєшся свою найбільшу перевагу залежно від того, що ти побачиш на зображенні. Усе, що потрібно, - це швидко поглянути на картинку, а потім, залежно від того, що перш за все приверне твою увагу, ти дізнаєшся результат,...
Щонайменше третина смертей у світі спричинена лише чотирма продуктами — до такого висновку дійшла професорка Анна Гілмор, директорка Центру громадського здоров’я XXI століття при Університеті БатаЮ передають Патріоти України. У коментарі іспанському ви...