
Ні для кого не секрет, що картопляне пюре бажано з’їсти одразу після приготування, передають Патріоти України.
Справа в тому, що при зберіганні за умов низьких температур гарнір втрачає свій яскравий смак. Розігріта страва навряд чи буде апетитною, м’якою та повітряною.
Але що робити, якщо господиня приготувала занадто велику порцію? Викидати залишки гарніру точно не треба!
Якщо розігріти вчорашня страва з дотриманням трьох важливих правил, то за своїми смаковими якостями вона не поступатиметься свіжоприготовленій.Фото: Pixabay
Відразу після викладання вчорашнього пюре на прогріту сковороду страву бажано ретельно потовкти виделкою. Така «обробка» наласть пюре ніжності та легкості.
Щоб повернути страві яскравий смак, без свіжих інгредієнтів не обійтись. У сковорідку з пюре, що розігрівається, додайте пару столових ложок молока (або води) і пару шматочків вершкового масла. Відразу після додавання цих компонентів страву слід ще раз добре перемішати.
Коли пюре добре розігріється, воно набуде кремоподібної і однорідної консистенції, тоді й можна знімати з вогню.х
Нові дані дослідників підтверджують: скорочення часу, проведеного перед екраном - насамперед телевізором - приносить вражаючі результати. І це один із найлегших способів покращити психологічне здоров’я без ліків, витрат і складних методик, передають Па...
Візуальні тести змушують на хвилину зупинитися й змислитися над тим, як працює сприйняття та які риси характеру воно підкреслює. Вони поєднують цікаву візуальну форму з елементами психології, а тому привертають увагу мільйонів користувачів у соцмережах...