Буде наче тільки зварене: Секрет розігрівання пюре

Ні для кого не секрет, що картопляне пюре бажано з’їсти одразу після приготування, передають Патріоти України.

Справа в тому, що при зберіганні за умов низьких температур гарнір втрачає свій яскравий смак. Розігріта страва навряд чи буде апетитною, м’якою та повітряною.

Але що робити, якщо господиня приготувала занадто велику порцію? Викидати залишки гарніру точно не треба!

Якщо розігріти вчорашня страва з дотриманням трьох важливих правил, то за своїми смаковими якостями вона не поступатиметься свіжоприготовленій.Фото: Pixabay

Добре протовкти

Відразу після викладання вчорашнього пюре на прогріту сковороду страву бажано ретельно потовкти виделкою. Така «обробка» наласть пюре ніжності та легкості.

Додаткові інгредієнти

Щоб повернути страві яскравий смак, без свіжих інгредієнтів не обійтись. У сковорідку з пюре, що розігрівається, додайте пару столових ложок молока (або води) і пару шматочків вершкового масла. Відразу після додавання цих компонентів страву слід ще раз добре перемішати.

Вчасно перекласти страву у тарілку

Коли пюре добре розігріється, воно набуде кремоподібної і однорідної консистенції, тоді й можна знімати з вогню.х

Джерело: ПростоВей

Перевірте себе! Те, що ви побачите першим, найточніше опише вашу особистість

четвер, 18 вересень 2025, 18:47

Пройдіть цей простий і водночас пізнавальний тест! Достатньо лише кількох секунд, щоб відкрити для себе приховані риси, про які ви навіть не здогадувалися, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Цей тест ґрунтується на ідеї, що те, що ви бачит...

Краще виключити з раціону! ТОП-11 продуктів, які пришвидшують старіння організму

четвер, 18 вересень 2025, 18:44

Здоров’я серця - це основа довгого та активного життя, проте ми часто недооцінюємо його важливість. Харчування відіграє ключову роль у підтримці роботи серцево-судинної системи, адже кожен продукт, який ми обираємо, може або зміцнити, або нашкодити орг...