Ні для кого не секрет, що картопляне пюре бажано з’їсти одразу після приготування, передають Патріоти України.
Справа в тому, що при зберіганні за умов низьких температур гарнір втрачає свій яскравий смак. Розігріта страва навряд чи буде апетитною, м’якою та повітряною.
Але що робити, якщо господиня приготувала занадто велику порцію? Викидати залишки гарніру точно не треба!
Якщо розігріти вчорашня страва з дотриманням трьох важливих правил, то за своїми смаковими якостями вона не поступатиметься свіжоприготовленій.Фото: Pixabay
Відразу після викладання вчорашнього пюре на прогріту сковороду страву бажано ретельно потовкти виделкою. Така «обробка» наласть пюре ніжності та легкості.
Щоб повернути страві яскравий смак, без свіжих інгредієнтів не обійтись. У сковорідку з пюре, що розігрівається, додайте пару столових ложок молока (або води) і пару шматочків вершкового масла. Відразу після додавання цих компонентів страву слід ще раз добре перемішати.
Коли пюре добре розігріється, воно набуде кремоподібної і однорідної консистенції, тоді й можна знімати з вогню.х
У спекотні дні багато хто мріє про момент, коли опиниться вдома і зможе стати під струмені холодного душу. Однак вчені застерігають – такий спосіб освіжитись може бути не тільки шкідливим, але й становити неабияку небезпеку, передають Патріоти України....
Здоров’я – найцінніший ресурс, який потребує щоденної уваги. Харчування відіграє ключову роль у підтримці доброго самопочуття, профілактиці хвороб і навіть у боротьбі з серйозними захворюваннями. Видання зібрало список накорисніших продуктів, які зміцн...