
Ні для кого не секрет, що картопляне пюре бажано з’їсти одразу після приготування, передають Патріоти України.
Справа в тому, що при зберіганні за умов низьких температур гарнір втрачає свій яскравий смак. Розігріта страва навряд чи буде апетитною, м’якою та повітряною.
Але що робити, якщо господиня приготувала занадто велику порцію? Викидати залишки гарніру точно не треба!
Якщо розігріти вчорашня страва з дотриманням трьох важливих правил, то за своїми смаковими якостями вона не поступатиметься свіжоприготовленій.Фото: Pixabay
Відразу після викладання вчорашнього пюре на прогріту сковороду страву бажано ретельно потовкти виделкою. Така «обробка» наласть пюре ніжності та легкості.
Щоб повернути страві яскравий смак, без свіжих інгредієнтів не обійтись. У сковорідку з пюре, що розігрівається, додайте пару столових ложок молока (або води) і пару шматочків вершкового масла. Відразу після додавання цих компонентів страву слід ще раз добре перемішати.
Коли пюре добре розігріється, воно набуде кремоподібної і однорідної консистенції, тоді й можна знімати з вогню.х
Смачний домашній бульйон - це класика будь-якого столу. Хоча приготування здається простим, ідеальний бульйон вимагає уваги та правильного підбору інгредієнтів, передають Патріоти України. Основні правила:. Три способи приготування:. Бульйон можна пода...
Картопля - корисний і універсальний продукт, але що робити, якщо вона проросла? Дієтологи пояснюють, що не кожен паросток робить картоплю небезпечною, передають Патріоти України. Основні правила:. Накопичення шкідливих сполук найбільше біля паростків, ...