Кава є одним з найсмачніших, найпростіших у приготуванні напоїв, які найчастіше п'ють вранці. Готувати його можна по-різному: зі спеціями, сіллю, перцем, цукром, з молоком, вершками, коньяком, какао, передають Патріоти України.
Дієтологиня Світлана Фус розповіла в Instagram, чому потрібно в каву додавати какао і, як це впливає на смак та користь напою.
"Кава в поєднанні з какао – є одним з найсмачніших і найцікавіших коктейлів, який ви можете легко приготувати вдома або скуштувати практично в будь-якому кафе. До того ж, дослідниками була доведена явна користь такого напою для організму", – зазначила Фус
"Какао-порошок багатий поліфенолами і природними антиоксидантами, які зменшують запалення, захищають клітини від ушкодження і, такий напій знижує ризик розвитку жовчнокам'яної хвороби, перешкоджає випаданню холестерину в осад, виявляє жовчогінний ефект. Ще він покращує кровообіг, стимулюючи роботу мозок", – підсумувала дієтологиня
Інтернет рясніє лайфхаками, чим підживити город, щоби отримати найкращий врожай. Але, як водиться, не всі із цих порад мають під собою реальне підгрунтя. Чимало лайфхаків не просто не корисні, а ще й можуть завдати серйозної шкоди. OBOZREVATEL зібрав т...
Навесні розпочинається сезон городництва та садівництва. Багато хто заздалегідь купує насіння овочів, щоб можна було вчасно посіяти. Зокрема, намагаються підшукати сорти огірків, які не гірчать. Читайте про п'ять з них в матеріалі ТСН.ua, передають Па...