
Кава є одним з найсмачніших, найпростіших у приготуванні напоїв, які найчастіше п'ють вранці. Готувати його можна по-різному: зі спеціями, сіллю, перцем, цукром, з молоком, вершками, коньяком, какао, передають Патріоти України.
Дієтологиня Світлана Фус розповіла в Instagram, чому потрібно в каву додавати какао і, як це впливає на смак та користь напою.
"Кава в поєднанні з какао – є одним з найсмачніших і найцікавіших коктейлів, який ви можете легко приготувати вдома або скуштувати практично в будь-якому кафе. До того ж, дослідниками була доведена явна користь такого напою для організму", – зазначила Фус
"Какао-порошок багатий поліфенолами і природними антиоксидантами, які зменшують запалення, захищають клітини від ушкодження і, такий напій знижує ризик розвитку жовчнокам'яної хвороби, перешкоджає випаданню холестерину в осад, виявляє жовчогінний ефект. Ще він покращує кровообіг, стимулюючи роботу мозок", – підсумувала дієтологиня
Оптичні ілюзії в ролі тестів на риси особистості - це цікавий спосіб пізнати себе. І хоча повністю покладатись на них не варто, все ж вони здатні дещо розповісти нам про наш внутрішній світ. Дивіться фото нижче, передають Патріоти України. Такі зображе...
Осіння апатія, проблеми з концентрацією та постійна втома часто списуються на погоду або стрес. Але медики наголошують: ці симптоми можуть вказувати не на сезонну слабкість, а на дефіцит вітаміну B12 - речовини, без якої організм буквально переходить у...