Кожна господиня має свої секрети на кухні. Однак є хитрощі, про які знають лише деякі, передають Патріоти України.
Мало хто знає, що якщо м’ясо замочити в молоці, у вас вийде неймовірно ніжне і соковите м’ясо. Саме цією хитрістю користуються досвідчені кухарі.
Тут все залежить від виду страви, яку ви бажаєте приготувати. Якщо ви готуєте відбивні курячі, то замочити м’ясо в молоці потрібно на 2 години. Година-дві в молоці суттєво покращує смак м’яса.
Після молочних процедур навіть найжорсткіше м’ясо стане неймовірно м’яким. Однак тут слід потримати продукт у молоці протягом 8-10 годин. Ви будете здивовані, якою соковитою стане яловичина, свинина чи баранина, вимочена у молоці.
Покладіть м’ясо в невелику місткість і залийте молоком так, щоб рідина повністю покривала м’ясо. Якщо з цього м’яса ви готуватимете відбивні, то можете його заздалегідь порізати та злегка відбити. Далі просто залиште м’ясо маринуватися у холодильнику.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...