Буде неймовірно смачним! У ресторанах кухарі м’ясо замочують у секретному інгредієнті - цей трюк вам теж під силу

Кожна господиня має свої секрети на кухні. Однак є хитрощі, про які знають лише деякі, передають Патріоти України.

У чому замочити м’ясо, щоб воно було м’яким

Мало хто знає, що якщо м’ясо замочити в молоці, у вас вийде неймовірно ніжне і соковите м’ясо. Саме цією хитрістю користуються досвідчені кухарі.

Скільки часу потрібно вимочувати м’ясо

Тут все залежить від виду страви, яку ви бажаєте приготувати. Якщо ви готуєте відбивні курячі, то замочити м’ясо в молоці потрібно на 2 години. Година-дві в молоці суттєво покращує смак м’яса.

Після молочних процедур навіть найжорсткіше м’ясо стане неймовірно м’яким. Однак тут слід потримати продукт у молоці протягом 8-10 годин. Ви будете здивовані, якою соковитою стане яловичина, свинина чи баранина, вимочена у молоці.

Як вимочувати м’ясо

Покладіть м’ясо в невелику місткість і залийте молоком так, щоб рідина повністю покривала м’ясо. Якщо з цього м’яса ви готуватимете відбивні, то можете його заздалегідь порізати та злегка відбити. Далі просто залиште м’ясо маринуватися у холодильнику.

Дуже смачно! Як приготувати капустяники замість котлет та голубців

вівторок, 14 травень 2024, 18:09

Прості та швидкі рецепти допомагають протягом робочого тижня економити час на приготуванні їжі. Смачно нагодувати родину хоче кожна господиня. Завдяки кулінарним експериментам, з’явився рецепт капустяників. Як їх приготувати, читайте далі. З молодої ка...

А ви це знали? Чому мудрі господині готують червоний борщ на старому салі

вівторок, 14 травень 2024, 17:08

Мудрі господині вважають, що варити червоний борщ на свинині недостатньо. Щоб надати страві особливого смаку і колориту, вони запасаються старим салом. Для приготування потрібно. Як готувати. Варимо бульйон з 2 літрів води та попередньо промитого в хол...