Кожна господиня має свої секрети на кухні. Однак є хитрощі, про які знають лише деякі, передають Патріоти України.
Мало хто знає, що якщо м’ясо замочити в молоці, у вас вийде неймовірно ніжне і соковите м’ясо. Саме цією хитрістю користуються досвідчені кухарі.
Тут все залежить від виду страви, яку ви бажаєте приготувати. Якщо ви готуєте відбивні курячі, то замочити м’ясо в молоці потрібно на 2 години. Година-дві в молоці суттєво покращує смак м’яса.
Після молочних процедур навіть найжорсткіше м’ясо стане неймовірно м’яким. Однак тут слід потримати продукт у молоці протягом 8-10 годин. Ви будете здивовані, якою соковитою стане яловичина, свинина чи баранина, вимочена у молоці.
Покладіть м’ясо в невелику місткість і залийте молоком так, щоб рідина повністю покривала м’ясо. Якщо з цього м’яса ви готуватимете відбивні, то можете його заздалегідь порізати та злегка відбити. Далі просто залиште м’ясо маринуватися у холодильнику.
Психологічні тести - це не лише цікава розвага, а й спосіб відкрити для себе щось нове. Пропонуємо пройти простий тест, який допоможе зрозуміти, ким ви є насправді: інтровертом, екстравертом чи амбівертом, передають Патріоти України. Все, що потрібно, ...
За словами доктора Вільяма Лі, метаболізм не визначається народженням - він стабільний у віці 20–60 років і ним можна керувати. Правильні продукти можуть прискорити метаболізм і допомогти підтримувати здорову вагу. Ось 5 недооцінених продуктів, які рад...