Багато хто вважає за краще починати свій ранок із чашечки кави, що бадьорить, проте є кілька порад, які можуть зробити цей напій ще кориснішим і наситити його антиоксидантами. Про це розповіли лікарі-дієтологи, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Медики зазначили, що для посилення позитивного впливу кофеїну на організм можна додати в напій пару часточок лимона або свіжовичавлений сік цитруса.
Від такого напою ви отримаєте більше антиоксидантів — із самої кави, а також із лимона, пояснили дієтологи. Фахівці додали, що антиоксиданти можуть запобігти процесам окислення, що провокують передчасне старіння організму. Щоб перестати пити каву з цукром і знизити її калорійність, лікарі рекомендують пити її з корицею, яка має солодкуватий смак.
Смартфон став невід’ємною частиною нашого життя, але навіть спосіб, у який ми його тримаємо, здатен відкрити цікаві риси характеру. Автори цього тесту переконують, що положення ваших пальців під час користування телефоном може розповісти, як ви спілкує...
Більшість людей впевнені, що сучасні пральні машини та мийні засоби легко справляються з мікробами. Ми ставимо режим на 30–40°C, бо так вказано на етикетках одягу і тому що це "екологічно", передають Патріоти України. Але лікарі застерігають: у барабан...