Буде ще корисніша! Як наситити каву антиоксидантами - це під силу всім

Багато хто вважає за краще починати свій ранок із чашечки кави, що бадьорить, проте є кілька порад, які можуть зробити цей напій ще кориснішим і наситити його антиоксидантами. Про це розповіли лікарі-дієтологи, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Медики зазначили, що для посилення позитивного впливу кофеїну на організм можна додати в напій пару часточок лимона або свіжовичавлений сік цитруса.

Від такого напою ви отримаєте більше антиоксидантів — із самої кави, а також із лимона, пояснили дієтологи. Фахівці додали, що антиоксиданти можуть запобігти процесам окислення, що провокують передчасне старіння організму. Щоб перестати пити каву з цукром і знизити її калорійність, лікарі рекомендують пити її з корицею, яка має солодкуватий смак.

Перевірте себе! Тест у картинці визначить ваше головне завдання в житті

понеділок, 20 травень 2024, 11:07

Іноді нам здається, що ми робимо щось не те й знаходимося не на своєму місці. Хтось женеться за незліченними багатствами або будує міцну родину, але коли досягає своїх цілей не відчуває належної радості. . Пропонуємо пройти психологічний тест і дізнати...

Психологічний тест: Оберіть трамвай і дізнайтесь, коли ваша найзаповітніша мрія здійсниться

понеділок, 20 травень 2024, 10:13

З настанням тепла всім нам хочеться весняної магії та дива. А ще - здійснення всіх бажань. Пропонуємо вам відкрити завісу невідомого та дізнатися, коли здійсняться ваші бажання. Хто знає, можливо, ви знаходитеся до своєї мети набагато ближче, ніж здаєт...