Багато хто вважає за краще починати свій ранок із чашечки кави, що бадьорить, проте є кілька порад, які можуть зробити цей напій ще кориснішим і наситити його антиоксидантами. Про це розповіли лікарі-дієтологи, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Медики зазначили, що для посилення позитивного впливу кофеїну на організм можна додати в напій пару часточок лимона або свіжовичавлений сік цитруса.
Від такого напою ви отримаєте більше антиоксидантів — із самої кави, а також із лимона, пояснили дієтологи. Фахівці додали, що антиоксиданти можуть запобігти процесам окислення, що провокують передчасне старіння організму. Щоб перестати пити каву з цукром і знизити її калорійність, лікарі рекомендують пити її з корицею, яка має солодкуватий смак.
Ви коли-небудь замислювалися, що про вас думають нові знайомі? Психологічні тести допомагають не лише краще зрозуміти себе, а й побачити, як вас сприймають інші. Оберіть гарбуз і дізнайтеся, яке перше враження ви залишаєте, передають Патріоти України. ...
Ми всі хочемо бути щасливими, але чи існують конкретні методи для цього? Наука підтверджує: так! Різні дослідження показують, що навіть прості звички можуть значно підвищити рівень задоволеності життям. Ось 8 науково обґрунтованих способів, які допомож...