Багато хто вважає за краще починати свій ранок із чашечки кави, що бадьорить, проте є кілька порад, які можуть зробити цей напій ще кориснішим і наситити його антиоксидантами. Про це розповіли лікарі-дієтологи, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Медики зазначили, що для посилення позитивного впливу кофеїну на організм можна додати в напій пару часточок лимона або свіжовичавлений сік цитруса.
Від такого напою ви отримаєте більше антиоксидантів — із самої кави, а також із лимона, пояснили дієтологи. Фахівці додали, що антиоксиданти можуть запобігти процесам окислення, що провокують передчасне старіння організму. Щоб перестати пити каву з цукром і знизити її калорійність, лікарі рекомендують пити її з корицею, яка має солодкуватий смак.
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...
Не всі каструлі підходять для приготування їжі. Обираючи ємність, важливо враховувати матеріал, з якого він виготовлений. Це стосується зокрема алюмінієвого посуду, який все ще часто використовується на кухнях завдяки своїй довговічності та зручності. ...