
Бульйон - корисна та дієтична страва, яка сприятливо впливає на організм людини. Бульйон є основою для будь-якого супу, соусів та інших страв та містить корисні для здоров’я вітаміни та мінерали, передають Патріоти України.
Калорійність бульйону залежить від продуктів, із яких він готується. Головним секретом смачного бульйону вважається його приготування на другій воді.
Першу воду, в якій курка чи м’ясо закипіло, зливають та продовжують варити бульйон у новій воді.
Що класти в каструлю з бульйоном, щоб додати аромату супу і посилити смак страви.
Простий трюк допоможе приготувати смачний бульйон. Для цього не потрібно використовувати хімічні підсилювачі смаку, все набагато простіше.
У бульйон кладуть трішки підгорілу цибулину. Цибулину середнього розміру розрізаємо на кілька частин і обсмажуємо на сковорідці без олії, щоб половинки трохи зарум’янились і навіть злегка пригоріли.
Таку цибулю додаємо в бульйон разом із морквою та селерою, які можна обсмажити до золотистого кольору на слабкому вогні.
Православне свято 20 листопада за новим календарем (3 грудня за старим) - день пам'яті святителя Прокла, архієпископа Константинопольського (в народі - Проклов день.- ПУ), і преподобного Григорія Декаполіта. Також сьогодні - Передсвято Введення в храм ...
Вчені наголошують, що секрет довголіття часто криється у звичайних речах, які кожен може зробити сам: це вправи, гарне харчування та сон. Про це пише Science Alert, передають Патріоти України. . Науковці пояснюють, що існує два типи віку - хронологічн...