Домашнє печиво - це завжди неймовірно смачно й затишно. Є багато різних способів приготування печива. Можна, зокрема, зробити ласощі, використовуючи м’ясорубку, зазначають Патріоти України.
Сформоване за допомогою м’ясорубки печиво виходить дуже красивим і прикрасить собою будь-яке чаювання. До того ж воно розсипчасте й ніжне на смак, таке, що просто тане в роті.
Яйця розбити у простору миску, додати цукор і ванілін, розтерти масу вінчиком до білого. Ввести у яєчну масу розм'якшене вершкове масло, розмішати до однорідності.
Просіяти борошно з розпушувачем, замісити тісто. Воно має вийти гладким, пружним та еластичним.
Сформувати з тіста ковбаску, пропустити її через м'ясорубку, встановивши решітку з великими отворами. Відрізувати печиво довжиною 8-10 см, викласти на деко, застелене пергаментом.
Випікати у духовці, розігрітій до 180°С, приблизно 15-20 хвилин. Остудити печиво і можна ласувати смачною випічкою.
Розтерти розм'якшене вершкове масло з цукром, вбивати яйця та перемішати. Додати сир.
Просіяти борошно з розпушувачем та ваніліном, додати сіль, вимісити тісто – воно не повинно липнути до рук.
Готове тісто обмотати харчовою плівкою і відправити охолоджуватися, щоб було простіше перекрутити його через м'ясорубку.
За кілька годин діставати тісто з холодильника. Пропустити його через м'ясорубку. Перекручене тісто нарізати частинами в 6 см і викласти на деко, застелене пергаментом. Випікати у духовці, розігрітій до 170°С упродовж 20 хвилин.
У миску викласти маргарин, додати звичайний і ванільний цукор, сіль та сметану. Просіяти борошно разом із розпушувачем, вимісити тісто до однорідного стану. Скачати його в кулю, обернувши харчовою плівкою, відправити у морозилку на 20 хвилин.
Потім пропустити тісто через м'ясорубку, відрізуючи "фарш" через кожні 5-6 см і викладаючи його на застелене пергаментом деко.
Випікати печиво при температурі 180°С упродовж півгодини. Готові вироби посипати цукровою пудрою й можна подавати до чаю.
Наріжемо в борошно вершкове масло, смалець і посікти. Потім додати цукор, яйця й погасити соду оцтом.
Замісити м'яке, не туге тісто (борошно підсипати по мінімуму). Тепер його потрібно покласти на 15-20 хвилин у морозилку. Тим часом ввімкнути духовку на 180°С.
Приготувати м'ясорубку та необхідні насадки для печива. Дістати тісто, прокрутити його через м'ясорубку (повинні вилазити ковбаски-печенюшки) й скласти на деко.
Відправити у духовку на 15 хвилин до рум'яності печива.
Православна церква України 26 листопада за новим стилем вшановує пам'ять Георгія Побідоносця. Свято 26 листопада присвячене освяченню Георгіївської церкви у Києві, збудованій Ярославом Мудрим. Храм був зруйнований у 1930-ті роки. Однак традиція святкув...
Німці дуже ретельно ставляться до свіжості продуктів. Вони свято вірять у те, що одного разу заморожений продукт після розморожування не можна заморожувати знову. І все тому, що в ньому можуть виникнути шкідливі бактерії. Але це не зовсім так – за певн...