Домашнє печиво - це завжди неймовірно смачно й затишно. Є багато різних способів приготування печива. Можна, зокрема, зробити ласощі, використовуючи м’ясорубку, зазначають Патріоти України.
Сформоване за допомогою м’ясорубки печиво виходить дуже красивим і прикрасить собою будь-яке чаювання. До того ж воно розсипчасте й ніжне на смак, таке, що просто тане в роті.
Яйця розбити у простору миску, додати цукор і ванілін, розтерти масу вінчиком до білого. Ввести у яєчну масу розм'якшене вершкове масло, розмішати до однорідності.
Просіяти борошно з розпушувачем, замісити тісто. Воно має вийти гладким, пружним та еластичним.
Сформувати з тіста ковбаску, пропустити її через м'ясорубку, встановивши решітку з великими отворами. Відрізувати печиво довжиною 8-10 см, викласти на деко, застелене пергаментом.
Випікати у духовці, розігрітій до 180°С, приблизно 15-20 хвилин. Остудити печиво і можна ласувати смачною випічкою.
Розтерти розм'якшене вершкове масло з цукром, вбивати яйця та перемішати. Додати сир.
Просіяти борошно з розпушувачем та ваніліном, додати сіль, вимісити тісто – воно не повинно липнути до рук.
Готове тісто обмотати харчовою плівкою і відправити охолоджуватися, щоб було простіше перекрутити його через м'ясорубку.
За кілька годин діставати тісто з холодильника. Пропустити його через м'ясорубку. Перекручене тісто нарізати частинами в 6 см і викласти на деко, застелене пергаментом. Випікати у духовці, розігрітій до 170°С упродовж 20 хвилин.
У миску викласти маргарин, додати звичайний і ванільний цукор, сіль та сметану. Просіяти борошно разом із розпушувачем, вимісити тісто до однорідного стану. Скачати його в кулю, обернувши харчовою плівкою, відправити у морозилку на 20 хвилин.
Потім пропустити тісто через м'ясорубку, відрізуючи "фарш" через кожні 5-6 см і викладаючи його на застелене пергаментом деко.
Випікати печиво при температурі 180°С упродовж півгодини. Готові вироби посипати цукровою пудрою й можна подавати до чаю.
Наріжемо в борошно вершкове масло, смалець і посікти. Потім додати цукор, яйця й погасити соду оцтом.
Замісити м'яке, не туге тісто (борошно підсипати по мінімуму). Тепер його потрібно покласти на 15-20 хвилин у морозилку. Тим часом ввімкнути духовку на 180°С.
Приготувати м'ясорубку та необхідні насадки для печива. Дістати тісто, прокрутити його через м'ясорубку (повинні вилазити ковбаски-печенюшки) й скласти на деко.
Відправити у духовку на 15 хвилин до рум'яності печива.
Коли ми зустрічаємо іншу людину, навряд чи можемо одразу почати ії розпитувати про вподобання та особистості характеру. Але ми можемо бути трохи уважнішими та звернути увагу на те, яку каву обирає людина. Адже смакові вподобання можуть розповісти нам н...
Психотести можуть розповісти про нас більше, ніж ви думаєте. Ця оптична ілюзія містить кілька елементів, які можна побачити неозброєним оком. Об’єкт, який ви помітите першим, визначить, ким ви є, передають Патріоти України. Те, на що ви звернули увагу...