
Ідеальний соковитий шашлик виходить саме зі свинини. Але обрати правильне м'ясо замало. Потрібно добре замаринувати продукт та вдало поєднати смаки. Для цього використайте різноманітні сезонні овочі, передають Патріоти України.
Ідея приготування соковитого шашлику зі свинини опублікована на сторінці фудблогера o gorodnik в Instagram.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Свинячу шию наріжте шматочками вагою не менше ніж 50 г.
2. Для маринаду подрібніть цибулю та помідори, змішайте їх із сіллю, цукром, перцем і коріандром.
3. Перемішайте м’ясо з маринадом, накрийте й залиште щонайменше на 5 годин. Найкраще маринувати на ніч.
4. Якщо потрібно швидше, додайте в маринад сильногазовану воду. У цьому випадку кількість солі потрібно трохи збільшити, і вже через 2 години м’ясо буде готове до смаження.
5. Перед смаженням приберіть із м’яса цибулю.
6. За бажанням шматочки можна змастити олією.
7. Смажте шашлик, перевертаючи кожні 40-50 секунд, щоб утворилася рівномірна золотиста скоринка. За 5 хвилин до готовності можна додати вугілля або щепу вишні для легкої димної нотки.
8. Готовому шашлику дайте "відпочити" 3-5 хвилин, після чого подавайте на лаваші з маринованою цибулею.
Оптичні ілюзії дедалі частіше стають інструментом для легких психологічних тестів. Вони не претендують на науковість, але дозволяють поглянути на себе під новим кутом. Один із таких візуальних експериментів стрімко набрав популярності в соцмережах. Див...
Довгі години перед комп’ютером, домашні офіси без зручних крісел і мінімум руху стали новою реальністю сучасного світу. Лікарі попереджають про небезпечні наслідки малорухливого способу життя, передають Патріоти України. Звичка тривалого сидіння може в...