Дуже часто куряче м'ясо після запікання виходить не таким соковитим, як хотілося б. Для того, щоб воно було соковитим, обов'язково добре його маринуйте в кефірі, додавши часник, лимон, спеції.Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного запеченого курячого м'яса у маринаді з кефіру, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Для випікання:
Спосіб приготування:
1. Змішайте всі інгредієнти для маринаду разом із кефіром.
2. Маринуємо курку, обов'язково накрийте ємність плівкою і відправте в холодильник щонайменше на 3 години, а краще на ніч.3. Після чого дістаємо курку, викладаємо у форму для випічки, додаємо туди ж лимон, гілочки розмарину, чебрецю і присипаємо меленим перцем4. Запікайте в духовці 30 хвилин за температури 180 градусів
Алкоголь має здатність розслабляти, тому багато людей вважає, що він допомагає заснути. Особливо це стосується людей, які впродовж дня чимало стресують, передають Патріоти України з посиланням на УП. Однак вчені кажуть, що це – самообман. Насправді алк...
У Windows крім стандартних функцій є низка прихованих інструментів, що допомагають економити час і збільшують продуктивність. Віртуальні робочі столи, ефективне перемикання між вікнами, контроль пам’яті та інші корисні функції – все це можна використов...