Дуже часто куряче м'ясо після запікання виходить не таким соковитим, як хотілося б. Для того, щоб воно було соковитим, обов'язково добре його маринуйте в кефірі, додавши часник, лимон, спеції.Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного запеченого курячого м'яса у маринаді з кефіру, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Для випікання:
Спосіб приготування:
1. Змішайте всі інгредієнти для маринаду разом із кефіром.
2. Маринуємо курку, обов'язково накрийте ємність плівкою і відправте в холодильник щонайменше на 3 години, а краще на ніч.3. Після чого дістаємо курку, викладаємо у форму для випічки, додаємо туди ж лимон, гілочки розмарину, чебрецю і присипаємо меленим перцем4. Запікайте в духовці 30 хвилин за температури 180 градусів
З невеликими набряками ніг стикався, напевно, кожен – після важкого дня зʼявляються сліди від шкарпеток або взуття стає тісним, передають Патріоти України. Набряки можуть бути наслідком тривалого сидіння чи стояння або ж симптомом небезпечного захворюв...
Лимони — це екзотичні фрукти, які мають різноманітне застосування в кулінарних рецептах. Мало хто знає, що вони також діють як природний засіб для чищення. Завдяки простому «лимонному рецепту» ви легко і швидко очистите забруднену духовку, пише сайт Be...