
Але якщо хочете приємно здивувати домочадців і гостей, що випадково потрапили на обід, приготуйте кашу по-новому, вийде не гірше, ніж у ресторані. Розкажемо, що такого можна додати в гречку, щоб вийшло дуже смачно, передають Патріоти України.
Овочі очистіть, вимийте, наріжте цибулю кубиками, моркву можна натерти на великій тертці. Розігрійте на сковороді олію, відправте на неї пасерувати морквяно-цибульну суміш на 3 хвилини.
Курячу печінку розріжте, видаліть прожилки, вимийте, дайте стекти воді і обсмажте на сковороді окремо від овочів на сильному вогні. Коли з’явиться скоринка, змішайте з овочами, посоліть, додайте 3-4 ложки води і тушкуйте 5 хвилин під кришкою.
Промийте гречану крупу та відправляйте її на сковороду з печінкою та овочами.Обсмажте кілька хвилин, залийте гарячою водою, щоб повністю покрилася крупа. Коли вода закипить, зробіть вогонь тихіше і тушкуйте кашу до повного випаровування рідини, не перемішуючи. До столу подати зі свіжими овочами. Смачного!
Кому б не хотілось знати себе краще? Несподіваним чином у цьому можуть допомогти головоломки на основі оптичних ілюзій. Дивіться фото нижче, передають Патріоти України. Принцип їхньої дій будується на особливостях сприйняття нашим мозком візуальної інф...
Люди по-різному сприймають світ і помічають різні деталі. Те, що ви бачите першим, багато говорить про ваш характер, спосіб мислення та поведінку в житті, передають Патріоти України. Подивіться на зображення й реагуйте миттєво. Не аналізуйте та не шука...