Буде смакувати навіть дітям: Що додати в гречку, щоб зробити кашу значно смачнішою

Але якщо хочете приємно здивувати домочадців і гостей, що випадково потрапили на обід, приготуйте кашу по-новому, вийде не гірше, ніж у ресторані. Розкажемо, що такого можна додати в гречку, щоб вийшло дуже смачно, передають Патріоти України.

Для приготування потрібно:

  • гречана крупа – 200 г;
  • куряча печінка – 300 гр;
  • морква – 1 шт.;
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.;
  • рослинна олія;
  • вода – 350 мл;
  • сіль, перець – до смаку.

Як готувати

Овочі очистіть, вимийте, наріжте цибулю кубиками, моркву можна натерти на великій тертці. Розігрійте на сковороді олію, відправте на неї пасерувати морквяно-цибульну суміш на 3 хвилини.

Курячу печінку розріжте, видаліть прожилки, вимийте, дайте стекти воді і обсмажте на сковороді окремо від овочів на сильному вогні. Коли з’явиться скоринка, змішайте з овочами, посоліть, додайте 3-4 ложки води і тушкуйте 5 хвилин під кришкою.

Промийте гречану крупу та відправляйте її на сковороду з печінкою та овочами.Обсмажте кілька хвилин, залийте гарячою водою, щоб повністю покрилася крупа. Коли вода закипить, зробіть вогонь тихіше і тушкуйте кашу до повного випаровування рідини, не перемішуючи. До столу подати зі свіжими овочами. Смачного!

Ви гріли це в мікрохвильовці? Ось чому так робити не можна

середа, 8 жовтень 2025, 18:10

Мікрохвильова піч - зручний пристрій, але деякі продукти і матеріали небезпечно нагрівати, передають Патріоти України. 1. Яйця у шкаралупі Нагрівання цілого яйця у мікрохвильовці може призвести до вибуху через накопичення пари всередині. 2. Металевий ...

Як відрізнити справжнє масло від підробки - прості способи, які врятують печінку та гаманець

середа, 8 жовтень 2025, 17:44

Багато покупців навіть не підозрюють, що звичне «масло» на прилавку може виявитися спредом або сумішшю рослинних жирів. Фахівці радять уважно перевіряти етикетку, склад і консистенцію, щоб уникнути підробок і зберегти здоров’я, передають Патріоти Украї...