Але якщо хочете приємно здивувати домочадців і гостей, що випадково потрапили на обід, приготуйте кашу по-новому, вийде не гірше, ніж у ресторані. Розкажемо, що такого можна додати в гречку, щоб вийшло дуже смачно, передають Патріоти України.
Овочі очистіть, вимийте, наріжте цибулю кубиками, моркву можна натерти на великій тертці. Розігрійте на сковороді олію, відправте на неї пасерувати морквяно-цибульну суміш на 3 хвилини.
Курячу печінку розріжте, видаліть прожилки, вимийте, дайте стекти воді і обсмажте на сковороді окремо від овочів на сильному вогні. Коли з’явиться скоринка, змішайте з овочами, посоліть, додайте 3-4 ложки води і тушкуйте 5 хвилин під кришкою.
Промийте гречану крупу та відправляйте її на сковороду з печінкою та овочами.Обсмажте кілька хвилин, залийте гарячою водою, щоб повністю покрилася крупа. Коли вода закипить, зробіть вогонь тихіше і тушкуйте кашу до повного випаровування рідини, не перемішуючи. До столу подати зі свіжими овочами. Смачного!
Мікрохвильова піч - зручний пристрій, але деякі продукти і матеріали небезпечно нагрівати, передають Патріоти України. 1. Яйця у шкаралупі Нагрівання цілого яйця у мікрохвильовці може призвести до вибуху через накопичення пари всередині. 2. Металевий ...
Багато покупців навіть не підозрюють, що звичне «масло» на прилавку може виявитися спредом або сумішшю рослинних жирів. Фахівці радять уважно перевіряти етикетку, склад і консистенцію, щоб уникнути підробок і зберегти здоров’я, передають Патріоти Украї...