Але якщо хочете приємно здивувати домочадців і гостей, що випадково потрапили на обід, приготуйте кашу по-новому, вийде не гірше, ніж у ресторані. Розкажемо, що такого можна додати в гречку, щоб вийшло дуже смачно, передають Патріоти України.
Овочі очистіть, вимийте, наріжте цибулю кубиками, моркву можна натерти на великій тертці. Розігрійте на сковороді олію, відправте на неї пасерувати морквяно-цибульну суміш на 3 хвилини.
Курячу печінку розріжте, видаліть прожилки, вимийте, дайте стекти воді і обсмажте на сковороді окремо від овочів на сильному вогні. Коли з’явиться скоринка, змішайте з овочами, посоліть, додайте 3-4 ложки води і тушкуйте 5 хвилин під кришкою.
Промийте гречану крупу та відправляйте її на сковороду з печінкою та овочами.Обсмажте кілька хвилин, залийте гарячою водою, щоб повністю покрилася крупа. Коли вода закипить, зробіть вогонь тихіше і тушкуйте кашу до повного випаровування рідини, не перемішуючи. До столу подати зі свіжими овочами. Смачного!
26 серпня за новим церковним календарем (8 вересня за старим) - день пам'яті мучеників Адріана і Наталії. У народі день отримав назву Адріян Осінній і Наталя Вівсянниця. За старим календарним стилем - день пам'яті преподобного Максима Сповідника. . *...
Крокси носять усі - від медиків, яким потрібне легке взуття на довгі зміни, до студентів, що цінують комфорт. Навіть фешн-блогери вміло вплітають їх у стильні луки. Але за цією популярністю ховається важливий нюанс, про який мало хто замислюється. Ліка...