Запечена картопля - це смачна та доступна страва на всі випадки життя. Запікати її можна із салом, м’ясом, овочами, сиром чи просто зі спеціями. Але для того, щоб вона мала ідеальну структуру, недостатньо просто помістити її в духовку, передають Патріоти України.
Фудблогер Олексій Крючков (kruchkov.food) на своїй сторінці в Instagram поділився рецептом запеченої картоплі.За рецептом картоплю бажано відварювати перед запіканням. Завдяки цьому у процесі випікання вона не буде розвалюватись та злипатись, а матиме ідеальну форму. Те ж саме стосується і структури: картопля буде м’якою всередині та матиме золотисту, хрустку скоринку ззовні.Інгредієнти:
1. Картоплю почистити та порізати середніми шматками. Покласти у каструлю.
2. Залити картоплю окропом та поставити на вогонь. Варити 10 хвилин.
3. З готової картоплі злити воду, додати подрібнений часник, спеції та оливкову олію. Перемішати.
4. Викласти картоплю на деко, застелене пергаментом. Запікати за температури 180 градусів 30 хвилин.
Що ви помічаєте на зображенні першим? Виявляється, це може багато розповісти про те, чого вам зараз не вистачає в житті. Можливо, ви прагнете більшої незалежності, нових перспектив або глибоких емоцій. Такі оптичні ілюзії використовують не лише для пер...
Цей простий візуальний тест допоможе швидко зрозуміти ваш внутрішній стан і погляд на життя. Подивіться на оптичну ілюзію та скажіть, що ви помітили першим: серцевину яблука чи два профілі облич. Важлива саме перша інтуїтивна реакція, передають Патріот...