Часто буває, що після запікання картопля стає дуже сухою і її навіть неможливо вкусити. Особливо, якщо вона дрібно нарізана. Тому щоб овоч був соковитим всередині - потрібно зробити одну просту маніпуляцію, передають Патріоти України.
Ідея приготування запеченої картоплі, яка всередині виходить соковитою, опублікована на сторінці фудблогерки з ніком zhuravlina_cooking в Instagram. Перед приготуванням шматочки картоплі потрібно просто проварити.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Картоплю очистити, промити, нарізати скибочками.
2. Картоплю перекласти в каструлю, залити окропом і проварити 3-4 хвилини.
3. Злити воду і просушити паперовим рушником картоплю.
4. В миску до картоплі додаємо олію, борошно, сухарі панірувальні, часник та спеції і перемішуємо.
5. Викладаємо на пергамент та відправляємо запікатись в розігріту до 190 градусів духовку на 30-40 хвилин.
Психологічні тести за картинкою ніколи не втратять своєї актуальності. Вони не тільки допомагають розібратися в хитросплетіннях людської душі, а й можуть відчинити двері, за якими приховані таємні бажання, передають Патріоти України. Деталі. Зображена ...
Це слово походить з латинської мови, зокрема, від лексеми "колегіум", що означає "товариство, спільна служба, співробітництво", передають Патріоти України. Українська мова має надзвичайно багато цікавих слів, просто про них мало хто знає. Щоб збагатити...