Буде така смакота! Що зробити з картоплею перед запіканням, щоб вона була м'якою - простий спосіб

Часто буває, що після запікання картопля стає дуже сухою і її навіть неможливо вкусити. Особливо, якщо вона дрібно нарізана. Тому щоб овоч був соковитим всередині - потрібно зробити одну просту маніпуляцію, передають Патріоти України.

Ідея приготування запеченої картоплі, яка всередині виходить соковитою, опублікована на сторінці фудблогерки з ніком zhuravlina_cooking в Instagram. Перед приготуванням шматочки картоплі потрібно просто проварити.

Інгредієнти:

  • картопля – 1,5 кг
  • олія – 100-110 мл
  • борошно – 2 ч.л.
  • панірувальні сухарі – 3-4 ст.л.
  • сіль – 1 ч.л.
  • часник – 3 зубчика
  • приправи для картоплі – 1 ч.л.
  • копчена паприка – 2 ч.л.

Спосіб приготування:

1. Картоплю очистити, промити, нарізати скибочками.

2. Картоплю перекласти в каструлю, залити окропом і проварити 3-4 хвилини.

3. Злити воду і просушити паперовим рушником картоплю.

4. В миску до картоплі додаємо олію, борошно, сухарі панірувальні, часник та спеції і перемішуємо.

5. Викладаємо на пергамент та відправляємо запікатись в розігріту до 190 градусів духовку на 30-40 хвилин.

Найстаріший лікар у світі розкрив секрети довголіття і здоров’я: Чому раніше люди були стрункішими

субота, 28 червень 2025, 12:30

Говард Такер, 102-річний невролог із США, не лише став рекордсменом Книги рекордів Гіннеса як найстаріший практикуючий лікар, але й продовжує активно подавати заявки на роботу - навіть після закриття лікарні, де він працював, у 2022 році, передають Пат...

Психологічний тест: Яке перо ви оберете - таке ваше життєве кредо

субота, 28 червень 2025, 12:27

Психологічні тести допомагають краще зрозуміти себе. Перед вами - 5 зображень пір'їн. Оберіть одну інтуїтивно, не задумуючись довго. Ваш вибір підкаже, які цінності керують вами у повсякденному житті, передають Патріоти України. Ви — спокійна, гармоній...