Часто буває, що після запікання картопля стає дуже сухою і її навіть неможливо вкусити. Особливо, якщо вона дрібно нарізана. Тому щоб овоч був соковитим всередині - потрібно зробити одну просту маніпуляцію, передають Патріоти України.
Ідея приготування запеченої картоплі, яка всередині виходить соковитою, опублікована на сторінці фудблогерки з ніком zhuravlina_cooking в Instagram. Перед приготуванням шматочки картоплі потрібно просто проварити.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Картоплю очистити, промити, нарізати скибочками.
2. Картоплю перекласти в каструлю, залити окропом і проварити 3-4 хвилини.
3. Злити воду і просушити паперовим рушником картоплю.
4. В миску до картоплі додаємо олію, борошно, сухарі панірувальні, часник та спеції і перемішуємо.
5. Викладаємо на пергамент та відправляємо запікатись в розігріту до 190 градусів духовку на 30-40 хвилин.
Густі локони, які розвиваються на вітрі, як в рекламі - це мрія кожної дівчини. На догляд за волоссям жінки витрачають величезну кількість грошей і часу, проте мало хто з них знає, як правильно помити голову або волосся, заощадивши половину бюджету, пе...
У північних областях України мешканців "атакують" мошки, науковці радять захищатися від комах не репелентами, передають Патріоти України. Мошки звикають до репелентів, тому з ними краще боротися такими натуральними засобами як пижмо, полинь, гвоздична ...