Буде така смакота! Що зробити з картоплею перед запіканням, щоб вона була м'якою - простий спосіб

Часто буває, що після запікання картопля стає дуже сухою і її навіть неможливо вкусити. Особливо, якщо вона дрібно нарізана. Тому щоб овоч був соковитим всередині - потрібно зробити одну просту маніпуляцію, передають Патріоти України.

Ідея приготування запеченої картоплі, яка всередині виходить соковитою, опублікована на сторінці фудблогерки з ніком zhuravlina_cooking в Instagram. Перед приготуванням шматочки картоплі потрібно просто проварити.

Інгредієнти:

  • картопля – 1,5 кг
  • олія – 100-110 мл
  • борошно – 2 ч.л.
  • панірувальні сухарі – 3-4 ст.л.
  • сіль – 1 ч.л.
  • часник – 3 зубчика
  • приправи для картоплі – 1 ч.л.
  • копчена паприка – 2 ч.л.

Спосіб приготування:

1. Картоплю очистити, промити, нарізати скибочками.

2. Картоплю перекласти в каструлю, залити окропом і проварити 3-4 хвилини.

3. Злити воду і просушити паперовим рушником картоплю.

4. В миску до картоплі додаємо олію, борошно, сухарі панірувальні, часник та спеції і перемішуємо.

5. Викладаємо на пергамент та відправляємо запікатись в розігріту до 190 градусів духовку на 30-40 хвилин.

Тільки 10% жінок знають це! Як мити голову, щоб волосся блищало

середа, 7 червень 2023, 18:15

Густі локони, які розвиваються на вітрі, як в рекламі - це мрія кожної дівчини. На догляд за волоссям жінки витрачають величезну кількість грошей і часу, проте мало хто з них знає, як правильно помити голову або волосся, заощадивши половину бюджету, пе...

Українців "атакують" мошки: Які натуральні засоби врятують від набридливих комах

середа, 7 червень 2023, 17:14

У північних областях України мешканців "атакують" мошки, науковці радять захищатися від комах не репелентами, передають Патріоти України. Мошки звикають до репелентів, тому з ними краще боротися такими натуральними засобами як пижмо, полинь, гвоздична ...