
Історія сосиски в тісті сягає корінням у Німеччину XIX століття. Цю страву називали сосиска в нічній сорочці. Пізніше вона стала популярною в Англії, де отримала назву поросята в ковдрі, передають Патріоти України.
У США ця страва стала основою для хот-дога і спочатку в перекладі означала «такса» через довгу форму. Сьогодні сосиска в тісті популярна в багатьох країнах світу. Тісто може бути різним.
- Це дуже простий і вдалий рецепт, — каже Елла Іванова.
Сосиска в тісті
Для тістаДля змащення тіста
- 250 г теплого молока
- 7 г сухих дріжджів
- Пів чайної ложки солі
- 1−2 столові ложки цукру
- 2 яйця
- 50 г вершкового масла
- 500−600 г борошна
- Сосиски — 12 шт.
- 1 жовток
- 1 столова ложка молока
Замішуємо тісто, з'єднавши молоко, дріжджі, сіль, цукор, яйця, розтоплене вершкове масло і борошно. Залишивши в теплому місці, через пів години робимо обминку. І ще раз даємо добре підійти в теплому місці, накривши тісто рушником. Розкатуємо. Нарізаємо на смужки. Формуємо сосиски в тісті, даємо підійти протягом 20−25 хвилин. Змащуємо жовтком з молоком. Випікаємо при 180 градусах приблизно 15−20 хвилин. І смачного!
Бажання з’їсти щось солоне може бути не просто звичкою, а сигналом від організму про певний дисбаланс. Лікарі пояснюють, що тяга до солоного часто свідчить про приховані проблеми або нестачу важливих речовин, передають Патріоти України. 1. Нестача натр...
Приготувати соковиті та м’які відбивні вдається не завжди. Часто замість апетитної страви виходить жорстке м’ясо, яке важко розрізати ножем і зовсім не має насиченого смаку. Основна причина цього - типові помилки під час підготовки та обсмажування м’яс...