Історія сосиски в тісті сягає корінням у Німеччину XIX століття. Цю страву називали сосиска в нічній сорочці. Пізніше вона стала популярною в Англії, де отримала назву поросята в ковдрі, передають Патріоти України.
У США ця страва стала основою для хот-дога і спочатку в перекладі означала «такса» через довгу форму. Сьогодні сосиска в тісті популярна в багатьох країнах світу. Тісто може бути різним.
- Це дуже простий і вдалий рецепт, — каже Елла Іванова.
Сосиска в тісті
Для тістаДля змащення тіста
- 250 г теплого молока
- 7 г сухих дріжджів
- Пів чайної ложки солі
- 1−2 столові ложки цукру
- 2 яйця
- 50 г вершкового масла
- 500−600 г борошна
- Сосиски — 12 шт.
- 1 жовток
- 1 столова ложка молока
Замішуємо тісто, з'єднавши молоко, дріжджі, сіль, цукор, яйця, розтоплене вершкове масло і борошно. Залишивши в теплому місці, через пів години робимо обминку. І ще раз даємо добре підійти в теплому місці, накривши тісто рушником. Розкатуємо. Нарізаємо на смужки. Формуємо сосиски в тісті, даємо підійти протягом 20−25 хвилин. Змащуємо жовтком з молоком. Випікаємо при 180 градусах приблизно 15−20 хвилин. І смачного!
У класичній кулінарній традиції, зокрема в рецептурах, відображених у виданнях, як, наприклад, "Книга про смачну і здорову їжу" 1952 року, існував, здавалося б, незвичний прийом - вершкове або рослинне масло додавали не в готову кашу, а безпосередньо в...
Осіння втома - поширене явище. Зниження світлового дня, зміна температури та адаптація організму можуть призводити до апатії, сонливості та зниження продуктивності, передають Патріоти України. 1. Достатньо світла Вранці намагайтеся проводити час на со...