Будете втиглядати дуже стильно! Найпростіші варіанти укладок за 15 хвилин - як привести волосся до ладу (фото)

День святого Валентина вже позаду, але попереду весна – гаряча пора побачень. Дівчата знімуть шапки і пуховики, і зможуть продемонструвати себе у всій красі, одягнувши сукню і зробивши гарне укладання. Привести своє волосся до ладу можна за 10-15 хвилин. У тренді природність і жіночність, а значить, вибирайте зачіску з урахуванням цих критеріїв, передають Патріоти України.

Низький хвіст

Перед тим, як робити хвіст, зробіть невелике начісування на потилиці, щоб надати додатковий об'єм волоссю. З одного боку скрутіть джгут із волосся, закріплюючи його невидимками, і замість гумки затягніть їм хвіст. Зачіска готова. Якщо у вас довге або середньої довжини волосся, то це ідеальний варіант укладання.

Мушля

Ця зачіска вимагає певних зусиль, але якщо навчитися, можна впоратися і за 15 хвилин. Начісуйте волосся по довжині, згорніть його в недбалу мушлю і закріпіть невидимками і шпильками. Виглядає така зачіска дуже жіночно і стримано.

Мальвінка

Мальвінка - це універсальна зачіска як на кожен день, так і на побачення або урочистий захід. Якщо у вас довге волосся, тоді це безпрограшний варіант. Зробіть грайливий пучок на потилиці з бічних пасм волосся, і закріпіть його невидимками. Вийде романтичний образ, і вашому обранцю він точно сподобається.


Секрет досвідчених господинь! Як зробити, щоб рис на гарнір був ідеально білим та розсипчастим

вівторок, 16 квітень 2024, 14:12

Білий і розсипчастий рис можуть легко приготувати досвічені кулінари, які слідують простим, але маловідомим хитрощам. У багатьох крупа виходить не такою апетитною, як хотілося б: злипається і темніє колір, передають Патріоти України. Для того, щоб рис ...

Це така смакота! Як приготувати тонке та хрумке тісто для піци

вівторок, 16 квітень 2024, 11:12

Домашня піца вийде в рази дешевше і звичайно смачніше за ту, що можна замовити в ресторані, однак є одна важлива умова - це ідеальне тісто, передають Патріоти України. У справжніх піцеріях страву подають із тоненьким тістом, яке хрумтить і тане в роті....