Будете виглядати фантастично! Стрижка шеггі з 70-х - трендова зачіска на осінь-зиму, яка підійде всім

Стрижка шегі з 70-х знову у тренді. Це ідеальна зачіска на холодну осінню та зимову погоду. Вона надає пухнастому волоссю форму і динамічність. Якщо ви все ще у роздумах, як змінити свій імідж у новому сезоні, і при цьому ви власниця хвилястого волосся, тоді ми вам допоможе у виборі зачіски, зазначають Патріоти України.

Шеггі ідеально підходить для кудлатого і неслухняного волосся. Ця стрижка підкреслює жіночність дівчини, не вимагає зайвих сил та часу на укладання, а також створює романтичний образ під будь-яке вбрання.

Шеггі з чубчиком виглядає ще жіночнішим. Цю зачіску можна стригти на будь-яке волосся, у тому числі і на тонке. Майстер створить додатковий об'єм, постригаючи волосся певним чином.У цій стрижці волосся з боків прикриває вуха, а родзинкою є подовжений чубчик, що спадає по обидва боки обличчя. Також не виключається варіант чубчика-шторки до лінії брів, що робить образ ще більш привабливим.

А ще шегі довго тримає свою форму. Волосся красиво відростатиме, і йти до перукаря можна буде не раніше, ніж через кілька місяців. Якщо ви захочете зробити укладання, достатньо збити зачіску пальцями з нанесеною на них пастою для укладання. При цьому сушити волосся необхідно без гребінця.
Стрижка шеггі найкраще виглядає на волоссі шоколадних та медових відтінків. Платиновим блондинкам також можна спробувати поекспериментувати з образом.

Просто оберіть двері! Психологічний тест у картинці визначить вашу головну фобію

неділя, 19 травень 2024, 6:14

Усі ми маємо свої страхи та фобії, які можуть впливати на наше життя та прийняття рішень. Психологічний тест пропонує вам вибрати одну з чотирьох потайних дверей, щоб виявити, які глибинні страхи можуть керувати вами або якої фобії ви можете не усвідом...

Кава та какао з новою силою "схопилися" за смаки споживачів: Американський дієтолог пояснює, який з двох напоїв корисніший для здоров'я

неділя, 19 травень 2024, 5:40

Популярність какао зростає, експерти в галузі охорони здоров'я хвалять його за певну користь для здоров'я, пише USA Today. За словами дієтолога Міранди Галаті, какао-порошок дійсно корисний, він має антиоксидантні та протизапальні властивості. За даним...