Серед безлічі продукції в магазині саме ковбаса може викликати виникнення онкологічного захворювання. Через часте вживання цього продукту може статися рак шлунку, передають Патріоти України з посиланням на FaceNews.
Раніше Всесвітня організація охорони здоров'я повідомила, що ковбаса - це канцероген. З тих пір це офіційно відомо. Інші ковбасні вироби - не виняток.
Іноді ви можете придбати цей продукт, але намагайтеся робити це вкрай рідко. Пам'ятайте, що її постійне вживання небезпечно для здоров'я через високий вміст трансжирів.
У будь-яких ковбасних виробах обов'язково присутні нітрити, бо без них виробництво ковбаси неможливо в принципі. Виготовлена без застосування нітритів ковбаса буде небезпечною через можливості розвитку в ній збудника ботулізму.
З усіх видів ковбас найбільш небезпечні копчені, напівкопчені, варено-копчені ковбаси і м'ясні гастрономічні вироби, бо, крім нітритів, вони містять також канцерогенні сполуки з групи поліциклічних ароматичних вуглеводнів (ПАУ), які утворюються при термічному розкладанні (піролізі) деревини, використовуваної при копченні. Найбільш відоме з'єднання з цієї групи - бенз(а)пірен.
Покращити стан кишківника можна дуже легко, якщо відмовитись від поширеної вечірньої звички. Мова йде про пізню вечерю, яка завдає чималого дискомфорту організму, передають Патріоти України з посиланням на The Mirror. Епідеміолог Тім Спектор закликав ...
Зазвичай буває, що нижня частина випічки підгоряє, а верх не прогрівається належним чином, залишаючись блідим і негарним, що знижує апетитний вигляд страви, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Фахівці поділилися двома простими, але ефективн...