
Серед безлічі продукції в магазині саме ковбаса може викликати виникнення онкологічного захворювання. Через часте вживання цього продукту може статися рак шлунку, передають Патріоти України з посиланням на FaceNews.
Раніше Всесвітня організація охорони здоров'я повідомила, що ковбаса - це канцероген. З тих пір це офіційно відомо. Інші ковбасні вироби - не виняток.
Іноді ви можете придбати цей продукт, але намагайтеся робити це вкрай рідко. Пам'ятайте, що її постійне вживання небезпечно для здоров'я через високий вміст трансжирів.
У будь-яких ковбасних виробах обов'язково присутні нітрити, бо без них виробництво ковбаси неможливо в принципі. Виготовлена без застосування нітритів ковбаса буде небезпечною через можливості розвитку в ній збудника ботулізму.
З усіх видів ковбас найбільш небезпечні копчені, напівкопчені, варено-копчені ковбаси і м'ясні гастрономічні вироби, бо, крім нітритів, вони містять також канцерогенні сполуки з групи поліциклічних ароматичних вуглеводнів (ПАУ), які утворюються при термічному розкладанні (піролізі) деревини, використовуваної при копченні. Найбільш відоме з'єднання з цієї групи - бенз(а)пірен.
Психологічні тести зорового сприйняття давно стали популярним способом зазирнути у власну підсвідомість. Вони прості, швидкі та ґрунтуються на першій реакції, яка часто говорить про нас більше, ніж довгі роздуми. Цей тест - саме з таких, передають Патр...
Медики розповіли, які алкогольні напої вважаються менш шкідливими під час новорічних свят. За словами фахівців, текіла, джин і горілка належать до відносно найбезпечніших варіантів серед міцного алкоголю, передають Патріоти України. Причина — у їхньому...