
Навряд чи хтось узимку відмовиться від неперевершених хрустких огірків. Спробуйте тільки відкрити баночку і поставити її на стіл і така закуска розлетиться миттєво. Та й готувати консервовані огірки люблять та вміють практично всі, передають Патріоти України.
Щоб овочі вийшли хрусткими та смачними, слід дотримуватися певних правил і класти у банку лише передбачені інгредієнти. З чим варто бути обережним при підготовці огірків, розкажемо разом із FoodOboz.
У це складно повірити, але причиною зіпсованих маринованих огірків може стати саме часник. Але не варто відмовлятися від його використання при консервації огірків – просто робіть це обережно.
Наприклад, на трилітрову банку огірків достатньо покласти 1 зубчик часнику. Така кількість надасть пікантності закусці, але не вплине на такий улюблений всіма хрускіт.
До речі, "поліпшити" хрумкість" ваших улюблених огірків можна за допомогою незвичайних інгредієнтів. Додайте в банку дубове або смородинове листя і насолоджуйтесь усю зиму прекрасною закускою!
Психологи стверджують: те, що ми бачимо першим на неоднозначних зображеннях, багато говорить про наш внутрішній стан. Цей простий психологічний тест допоможе зрозуміти, чого саме вам зараз найбільше не вистачає в житті, передають Патріоти України. Поди...
Тривалий стрес та пережите травматичне минуле часто повертаються до нас у вигляді виснажливих нічних кошмарів. Під час сну мозок намагається опрацювати пережите, знову й знову змушуючи нас переживати небезпеку, передають Патріоти України. . Найефектив...