Навряд чи хтось узимку відмовиться від неперевершених хрустких огірків. Спробуйте тільки відкрити баночку і поставити її на стіл і така закуска розлетиться миттєво. Та й готувати консервовані огірки люблять та вміють практично всі, передають Патріоти України.
Щоб овочі вийшли хрусткими та смачними, слід дотримуватися певних правил і класти у банку лише передбачені інгредієнти. З чим варто бути обережним при підготовці огірків, розкажемо разом із FoodOboz.
У це складно повірити, але причиною зіпсованих маринованих огірків може стати саме часник. Але не варто відмовлятися від його використання при консервації огірків – просто робіть це обережно.
Наприклад, на трилітрову банку огірків достатньо покласти 1 зубчик часнику. Така кількість надасть пікантності закусці, але не вплине на такий улюблений всіма хрускіт.
До речі, "поліпшити" хрумкість" ваших улюблених огірків можна за допомогою незвичайних інгредієнтів. Додайте в банку дубове або смородинове листя і насолоджуйтесь усю зиму прекрасною закускою!
Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...
Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...