Ароматний смачний, наваристий борщ чи суп із м’ясом - традиційні українські страви. Для приготування перших страв ми використовуємо стандартний набір інгредієнтів - м’ясо, гриби, овочі, спеції, передають Патріоти України.
Але не завжди перша страва виходить смачною і ми ламаємо голову, чому. Разом із Today розповімо, що може зіпсувати смак страви.
У це важко повірити, але лавровий лист може безповоротно погіршити смак страви. Справа у його специфічному ароматі.
Звичайно, варити супи та борщі з лавровим листом можна, але додавати його потрібно з обережністю. Краще використовувати для перших страв саме листя, а не порошок – то ви не додасте зайвого.
Також зауважте, що лавровий лист слід вийняти через 10-15 хвилин після додавання. В іншому випадку перша страва може гірчити. "Лаврушка" може придушити природний смак ніжного м’яса в курячому бульйоні.
Оцет також може безнадійно зіпсувати смак борщу чи супу. Краще замінити його лимонним соком чи помідорами, пропущеними через прес.
Нарізані банани часто швидко темніють і стають м’якими, але експерти з харчування знайшли простий спосіб зберегти їх свіжими до чотирьох днів, передають Патріоти України з посиланням на. Ключовий інгредієнт — лимонний сік. Лимонна кислота допомагає зни...
Готові пожертвувати своїми потребами заради визнання та любові партнера? Якщо ви помічаєте, що стосунки призводять до вигорання і порушення життєвого балансу, час зупинитися. Є два сигнали, які повинні вас насторожити, передають Патріоти України. Відно...