Ароматний смачний, наваристий борщ чи суп із м’ясом - традиційні українські страви. Для приготування перших страв ми використовуємо стандартний набір інгредієнтів - м’ясо, гриби, овочі, спеції, передають Патріоти України.
Але не завжди перша страва виходить смачною і ми ламаємо голову, чому. Разом із Today розповімо, що може зіпсувати смак страви.
У це важко повірити, але лавровий лист може безповоротно погіршити смак страви. Справа у його специфічному ароматі.
Звичайно, варити супи та борщі з лавровим листом можна, але додавати його потрібно з обережністю. Краще використовувати для перших страв саме листя, а не порошок – то ви не додасте зайвого.
Також зауважте, що лавровий лист слід вийняти через 10-15 хвилин після додавання. В іншому випадку перша страва може гірчити. "Лаврушка" може придушити природний смак ніжного м’яса в курячому бульйоні.
Оцет також може безнадійно зіпсувати смак борщу чи супу. Краще замінити його лимонним соком чи помідорами, пропущеними через прес.
Правильно вибрана пара сережок — запорука стильного образу. Прикраси акцентують на природній вроді жінки, унікальних рисах обличчя. Розглянемо більш докладно, які моделі пасують до легкого весняного вбрання. . Під час пробудження природи, розквіту пер...
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...