Ароматний смачний, наваристий борщ чи суп із м’ясом - традиційні українські страви. Для приготування перших страв ми використовуємо стандартний набір інгредієнтів - м’ясо, гриби, овочі, спеції, передають Патріоти України.
Але не завжди перша страва виходить смачною і ми ламаємо голову, чому. Разом із Today розповімо, що може зіпсувати смак страви.
У це важко повірити, але лавровий лист може безповоротно погіршити смак страви. Справа у його специфічному ароматі.
Звичайно, варити супи та борщі з лавровим листом можна, але додавати його потрібно з обережністю. Краще використовувати для перших страв саме листя, а не порошок – то ви не додасте зайвого.
Також зауважте, що лавровий лист слід вийняти через 10-15 хвилин після додавання. В іншому випадку перша страва може гірчити. "Лаврушка" може придушити природний смак ніжного м’яса в курячому бульйоні.
Оцет також може безнадійно зіпсувати смак борщу чи супу. Краще замінити його лимонним соком чи помідорами, пропущеними через прес.
Звичка чистити ківі перед вживанням може відійти у минуле. У Голлівуді та соцмережах активно обговорюють новий тренд: їсти ківі разом зі шкіркою, передають Патріоти України. Популярності йому додала акторка Дженна Ортега, зірка серіалу «Венздей», яка п...
Оцет - продукт, який є майже на кожній кухні, але його можливості виходять далеко за межі кулінарії. Багато господинь уже давно використовують його для прибирання: він змиває жир, видаляє накип і цвіль, пом’якшує тканини під час прання та навіть відляк...