Продукти без холодильника та електроенергії дуже швидко псуються, особливо риба, молочні продукти. Але є продукти, які можуть залишатися дуже довго безпечними і без холодильника, наприклад, сало, овочі, якщо їх правильно зберігати, наприклад, у каструлі в темному, прохолодному місці, передають Патріоти України
1. Риба та морепродукти
Риба є дуже цінним та необхідним продуктом у раціоні кожного, фахівці рекомендують їсти її не менше 2-3 разів на тиждень. Але, дуже важливо – вибирати свіжу рибу, тому що вона ще є дуже небезпечним продуктом, якщо вона зіпсована. Тому якщо риба зберігається не в холодильнику – негайно її викиньте, щоб не отруїтися
2. Молочні продукти
Молочні продукти також дуже корисні і необхідні для організму, особливо – сир, в якому необхідний для організму кальцій. Зберігати молочні продукти потрібно виключно в холодильнику, тому що вони дуже швидко псуються та стають небезпечними.
3. М'ясо
М'ясо без холодильника також може швидко зіпсуватися і стати небезпечним. Його краще за все посолити, замотати в тканину і перекласти в каструлю й зберігати в прохолодному місці, але не більше 3-5 днів. Сало може зберігатися довше
4. Яйця
Яйця також можуть швидше зіпсуватись без холодильника, ніж у ньому. Сирі можна зберігати 25 днів, це для столових яєць при температурі від 0 до 20 градусів, 7 днів для дієтичних яєць за тієї ж температури і 90 днів для яєць, що зберігаються при температурі від – 2 до 0 градусів.
5. Готова їжа
Готові страви краще відразу з'їсти після вимкнення електроенергії або викинути. Тому що ймовірність отруїтися готовою їжею, яка не зберігається в потрібних умовах, дуже висока.
Салати з сирого буряка стимулюють мозкову активність і є відмінним засобом для профілактики серцево-судинних захворювань, передають Патріоти України. Найпривабливіше в бурякових салатах – це їх універсальність. Ви завжди можете замінити один інгредієн...
Смачне варення - улюблена заготівля багатьох. Взимку так чудово відкрити баночку і поласувати разом з тоненькими млинцями або просто з хлібом, передають Патріоти України. Але кожен хоч раз стикався з такою проблемою, як цвіль у варення. Не всі одразу ...