Будьте здорові! Медики назвали п'ять продуктів, які потрібно їсти кожен день

Їх вживання позитивно впливає на м'язову масу, що грає важливу роль для стану здоров'я.

Медики розповіли про п'ять продуктів, які рекомендується включити в раціон жінкам, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Згідно твердженням медиків, при наявності млявих м'язів знижується чутливість організму до інсуліну. Недостатній розвиток м'язової маси провокує порушення апетиту і споживання їжі, а також внутрішні системи починають неправильно функціонувати. Тому може виникати зайва вага, хвороби серця і кровоносних судин.

Жінкам доводиться частіше стикатися з такими проблемами, ніж чоловікам. Для підтримки здоров'я організму в раціон необхідно додати продукти, до складу яких входить велика кількість поживних речовин.

Наприклад, в грецькому йогурті містяться кальцій, білок та вітамін D, що позитивно впливають на стан м'язів. Квасоля є відмінним джерелом клітковини. Медики рекомендують її вживати, якщо є бажання наростити м'язи.

Для отримання хороших результатів в тренажерному залі в раціон краще включити молоко та сир. Зелені банани покращують травлення завдяки калію в складі.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...