Якщо слідувати класичній рецептурі приготування котлет, то блюдо далеко не завжди виходить соковитим. Тому досвідчені господарки можуть експериментувати з різними додатковими продуктами, щоб надати фаршу потрібну консистенцію. Вважається, що вся парочка компонентів здатна значно покращити якість страви, передають Патріоти України.
Багато господині побоюються додавати соду в котлети, оскільки вважають, що продукт дає неприємний відтінок смаку. Це помилка. Дрібка соди піде фаршу тільки на користь.
Справа в тому, що сода допомагає усунути будь-які неприємні відтінки смаку. Також компонент здатний зробити фарш соковитішим. На стандартну порцію котлет береться лише одна дрібка.
Про цей інгредієнт багато хто забуває, але даремно. Вершкове масло ідеально поєднується з м’ясними продуктами, покращує їх смак та консистенцію.
Необхідно невеликий шматочок масла заморозити, подрібнити на тертці та ввести до складу фаршу.
Завдяки такому підходу розподілення цього компонента відбудеться рівномірно, а котлети стануть тільки смачнішими.
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...
Гадаєш, у тебе гострий зір і ти помічаєш усе? Перевір себе! Перед тобою візуальний тест, з яким 95% людей не справляються за 10 секунд, передають Патріоти України. На зображенні — десятки яєць. Одне з них має маленьку тріщинку. У тебе лише 10 секунд, щ...