Голубці — смачна та проста страва, яка має певні тонкощі приготування. І секрет смаку не тільки в фарші та правильно підготовленій капусті. Потрібно ще знати нюанси тушкування. Кулінари розповіли про них. Читайте про це детальніше далі в статті, передають Патріоти України.
На перший погляд, в тушкуванні немає нічого складного. Проте саме на цьому етапі припускаються помилок.
Тушкування голубців не повинно перевищувати 50 хвилин. Викладіть їх в каструлю або глибоку сковороду, а зверху овочеву підливу. Залийте все окропом. Він повинен повністю покривати голубці.
Для аромату покладіть в каструлю кілька лаврових листочків. Тушкувати потрібно на повільному вогні під закритою кришкою. При дотриманні технології тушкування голубці будуть м’якими та ніжними.
Фарбування волосся – це не просто зміна іміджу, а й відповідальність за подальший догляд. Коли ви виходите із салону з ідеальним кольором і блиском, важливо знати, як зберегти цей ефект якомога довше, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Вид...
На 21 лютого в новоюліанському календарі припадає день пам’яті преподобного Тимофія. Цей святий угодник, також відомий як Тимофій Весновій, жив у Малій Азії у VIII столітті. Від юності він присвятив себе утриманню і молитвам, за що Господь дарував йом...