
Голубці — смачна та проста страва, яка має певні тонкощі приготування. І секрет смаку не тільки в фарші та правильно підготовленій капусті. Потрібно ще знати нюанси тушкування. Кулінари розповіли про них. Читайте про це детальніше далі в статті, передають Патріоти України.
На перший погляд, в тушкуванні немає нічого складного. Проте саме на цьому етапі припускаються помилок.
Тушкування голубців не повинно перевищувати 50 хвилин. Викладіть їх в каструлю або глибоку сковороду, а зверху овочеву підливу. Залийте все окропом. Він повинен повністю покривати голубці.
Для аромату покладіть в каструлю кілька лаврових листочків. Тушкувати потрібно на повільному вогні під закритою кришкою. При дотриманні технології тушкування голубці будуть м’якими та ніжними.
Багато водіїв лише нещодавно звернули увагу на, здавалося б, дрібну деталь автомобілів - чорні цятки по краях лобового скла. Хоча вони є майже в кожній машині, їхнє справжнє призначення довгий час залишалося непоміченим. Про це повідомило видання Expre...
Здавна Святвечір - це символічний день, коли родина готується до Різдва. У цей день сім’я збирається разом, вечеряє у дружній атмосфері, але без гучних веселощів. Серед наших предків існували деякі заборони. Однак вважалося, що дотримання простих прави...