Будуть дуже смачні! Кулінари розповіли, як правильно тушкувати голубці для ідеального смаку

Голубці — смачна та проста страва, яка має певні тонкощі приготування. І секрет смаку не тільки в фарші та правильно підготовленій капусті. Потрібно ще знати нюанси тушкування. Кулінари розповіли про них. Читайте про це детальніше далі в статті, передають Патріоти України.

Подробиці

На перший погляд, в тушкуванні немає нічого складного. Проте саме на цьому етапі припускаються помилок.

Тушкування голубців не повинно перевищувати 50 хвилин. Викладіть їх в каструлю або глибоку сковороду, а зверху овочеву підливу. Залийте все окропом. Він повинен повністю покривати голубці.

Для аромату покладіть в каструлю кілька лаврових листочків. Тушкувати потрібно на повільному вогні під закритою кришкою. При дотриманні технології тушкування голубці будуть м’якими та ніжними.

Ефект здивує! Вчені назвали два продукти, вживання яких допоможе омолодитися на 15-20 років

неділя, 16 лютий 2025, 13:00

Навіть косметичні процедури не зможуть зупинити процеси старіння, а ці продукти, як переконують науковці, на відмінно впораються з цим завданням. ТСН розповідає, що треба додати до свого раціону, щоб навіть у 60 років мати вигляд на 40, передають Патрі...

А ви це знали? Чому лебедів і качок не можна годувати хлібом

неділя, 16 лютий 2025, 8:15

І хоч більшість видів лебедів є перелітними, проте деякі залишаються зимувати поблизу міських водойм, де небайдужі підгодовують птахів, аби ті вижили у холодну пору. Проте часто люди годують цих гордих красенів хлібом, не підозрюючи, що це для них смер...