Будуть як новенькі! Відмити конфорки газової плити допоможе копійчаний засіб

Відмити конфорки газової плити можна набагато легше, ніж здається. Повернути блиск і чистоту вірній помічниці в приготуванні кулінарних шедеврів допоможуть прості засоби. Ми зібрали для вас корисні поради, які полегшать життя і прискорять очищення, передають Патріоти України.

Деталі

Зрозуміло, всі ми намагаємося підтримувати чистоту на кухні, адже саме тут ми готуємо для себе і своєї сім'ї смачні та корисні страви. Тому їхній смак і якість мають бути досконалими.

Але іноді прибирання забирає багато часу і сил, які хотілося б вкласти у що-небудь більш приємнеПропонуємо звернутися до підручних засобів. Вони стануть вашою паличкою виручалочкою в питаннях чистоти.

Як очистити ручки плити

Використовуйте марсельське мило. Продається в багатьох господарських магазинах. Закип'ятіть літр води, потім перелийте в миску і розтопіть у ній кілька столових ложок мила.

Ручки акуратно зніміть з плити і замочіть у розчині на 2 години. Видаліть бруд губкою для миття посуду або спеціальною щіткою, а наприкінці промийте чистою водою.

Як відмити конфорки газової плити

Прибрати жирові плями та прилиплі залишки їжі допоможуть сода з оцтом. Перед початком конфорки слід зняти. Змішайте їх у пропорції 1:1 і залийте отриману рідину в пляшечку з розпилювачем.

Збризніть конфорки. Через 20 хвилин візьміть соду і невелику кількість води, щоб вийшла густа паста. Вона допоможе легко видалити плями жиру. Щоб відмити решітки знадобиться великий тазик із гарячою водою. Розведіть у ньому мийний засіб і покладіть їх у воду на 20 хвилин. Після цього їх буде легше відмити від відкладень із бруду.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...