Будуть як нові! Як легко позбутися від чайного нальоту на чашках

Якщо ви справжній поціновувач чаю або кави, то, напевно, помічали, як дратує процес миття чашок і кухлів, з яких ви п’єте. З часом вони все більше і більше забруднюються, навіть попри регулярне чищення. Це відбувається через те, що в чаї та каві містяться барвники, які пристають до поверхні посуду, передають Патріоти України.

Одна корисна порада допоможе вам швидко позбутися плям на чашках без зайвих зусиль. Просто використовуйте таблетки для чищення зубних протезів. Про це пише mirror.

Як відмити чашки від плям чаю і кави

Наповніть чашку гарячою водою і додайте таблетку для чищення зубних протезів. Якщо у вас є окріп, ви також можете використовувати його. Дайте час для дії цього незвичайного розчину на посуд, а потім промийте чашку як завжди. Варто відзначити, що цей метод екологічніший, ніж використання відбілювача, і чудово справляється зі своїм завданням.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.