Будуть як нові! Простий засіб, який видалить плями на чашках від чаю та кави за лічені хвилини

Не поспішайте викидати улюблене горнятко, що вкрилося темним нальотом. Йому ще можна дати друге життя, якщо скористатися народними методами. Від плям не залишиться і сліду, а ви не витратите на це багато часу, передають Патріоти України.

Звичайно, можна вдатися до допомоги старої доброї "подруги" — соди. Але з давнім нальотом вона швидше за все не впорається. Крім того, її краще не підпускати до порцелянового та керамічного посуду. З лимонною кислотою будете довго мучитися, а результату так і не побачите.

Найкраще з цим завданням впорається зубна паста. Нанесіть її зубною щіткою на стінки і почекайте. Наліт буквально розтане на очах. Але якщо і цей спосіб не допоміг, час підключати "важку артилерію". Знадобиться білизняний відбілювач. Додайте кілька крапель у наповнену окропом чашку. І вже вранці вона блищатиме як нова.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...