Чим більше нальоту залишається в чашці, тим сильніше він осідає та зміцнюється на поверхні, пише ukr.media. Згодом вивести такий наліт буде ще складніше, тому діяти краще швидше, передають Патріоти України.
Налийте в чашки з чайним нальотом кефір. Якщо наліт покриває внутрішню поверхню чашки аж до країв, налийте кефір відповідно до країв. Якщо осад на дні, вистачить і невеликої кількості. Залиште чашки з кефіром на 1-2 години. Після цього кефір залишається абсолютно безпечним для вживання, а ось нальоту в чашках після такої процедури більше не буде.
Змішайте соду з оцтом. На 1 столову ложку соди додайте 2 столові ложки оцту. Обробіть цим розчином чашки з чайним нальотом та залиште на 10-15 хвилин відкиснути. Потім прополощіть чашки гарячою водою, щоб повністю змити розчин соди з оцтом. Після такого засобу ваші чашки знову блищатимуть чистотою.
Безумовно, всім подобається, коли млинці виходять з дірочками. Така страва має дуже апетитний зовнішній вигляд, передають Патріоти України. Однак домогтися подібної ніздрюватості досить складно. Потрібно враховувати одразу декілька нюансів приготування...
При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверх...