Якщо ви хочете отримати врожай соковитих та хрустких огірочків, які потім будете лише встигати маринувати, то зробіть підживлення на хлібній заквасці. Дуже легко зробити, потім треба полити і чекати на збір зелених красунчиків, передають Патріоти України.
Для такого підживлення треба саме чорний хліб, але якщо у вас нема, то може підійти суміш 50/50. Звісно, свіжий хліб не варто використовувати, а от сухарі, зібрані протягом місяця, те, що треба.
Наповніть тару сухарями і залийте водою (1:2). Для додаткового ефекту та за умови, що ґрунт має високий рівень кислотності, додайте на 10 літрів води 100 г крейди. Як альтернатива хлібові можуть бути дріжджі з цукром. Якщо хліб має постояти у воді протягом 10 днів, то дріжджі будуть готові йти в роботу через декілька годин.
Здивування серед медичних експертів викликали результати масштабного дослідження, опублікованого в журналі Frontiers in Medicine. Виявилося, що люди з певними видами алергії - зокрема сінною лихоманкою (алергічним ринітом) - мають на чверть нижчий ризи...
Думаєте, харчуєтеся правильно, а вага стоїть? Проблема може бути в тих самих продуктах, які ви вважаєте "здоровими". Нове дослідження доводить: навіть корисні з вигляду, але оброблені продукти можуть заважати схудненню, передають Патріоти України. Коже...