
Якщо ви хочете отримати врожай соковитих та хрустких огірочків, які потім будете лише встигати маринувати, то зробіть підживлення на хлібній заквасці. Дуже легко зробити, потім треба полити і чекати на збір зелених красунчиків, передають Патріоти України.
Для такого підживлення треба саме чорний хліб, але якщо у вас нема, то може підійти суміш 50/50. Звісно, свіжий хліб не варто використовувати, а от сухарі, зібрані протягом місяця, те, що треба.
Наповніть тару сухарями і залийте водою (1:2). Для додаткового ефекту та за умови, що ґрунт має високий рівень кислотності, додайте на 10 літрів води 100 г крейди. Як альтернатива хлібові можуть бути дріжджі з цукром. Якщо хліб має постояти у воді протягом 10 днів, то дріжджі будуть готові йти в роботу через декілька годин.
Вода, у якій варили рис, - це не просто залишок після приготування. Вона містить поживні речовини, які можуть перетворити ваше волосся, шкіру та навіть рослини! Ось три способи використання цього природного продукту вдома, передають Патріоти України. Р...
На перший погляд це звичайна ілюстрація. Але те, що ви помітили першим, може розповісти про вас більше, ніж ви думаєте. Психологічні тести на основі першого враження вже багато років користуються популярністю - вони поєднують легкість гри з можливістю ...