
Огірки - дуже корисний овоч, незважаючи на простоту - в ньому багато вітамінів, а також 92% води. Ці овочі є відмінним варіантом перекусу для тих, хто худне, ще на їх основі можна робити смузі, смачні легкі салати, а також смачно маринувати на зиму, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
- огірки – 2 кг
 - кориця – 1 паличка
 - вода – 1-2 л
 - оцет – 3 ст. л.
 - часник – 2-3 зуб.
 - сіль – 3 ст. л.
 - листя чорної смородини – 6 шт.
 - листя вишні – 6 шт.
 - лавровий лист – 1 шт.
 - гвоздика – 2-3 бутона на 1 банку
 - кріп – 1 шт. на банку
 
Спосіб приготування:
- Помийте огірки теплою водою, після – залийте водою на 3-4 години, після закінчення часу зріжте кінчики.
 - Простерилизуйте банки невеликого обсягу, на дно покладіть всі спеції, окрім кропу.
 - Зверху щільно викладіть підготовлені огірки, поверх огірків покладіть парасольки кропу.
 - У сотейнику добре закип'ятіть воду, розчиніть в ній сіль, залийте готовим розсолом огірки.
 - Накрийте кришками і залиште так на 10 хвилин, після – злийте з банок розсіл.
 - Після – знову закип'ятіть його і знову залийте, залиште так на 10 хвилин, так зробіть ще 2 рази.
 - Оцет додайте, коли вже будете в останній раз кип'ятити розсіл, зніміть розсіл з вогню, вилийте оцет і додайте корицю на 10 хвилин, щоб вона добре віддала запах.
 - Розлийте по банках розсіл, законсервуйте банки або просто накрийте капроновими кришками.
 - Зберігайте в темному, прохолодному місці.
 
 
			
			
			
			
			
			Багато користувачів працюють із ноутбуком, не від’єднуючи його від мережі цілими днями. Але чи справді це безпечно для акумулятора і чи не зменшує такий режим його ресурс - розповідаємо на "Ми-Україна", передають Патріоти України. Видання BGR зазначає,...
		 
			
			
			
			
			Згідно з внутрішньою статистикою Алло, у 2025 році частка бездротових гарнітур у загальному обсязі продажів ігрових навушників уперше перевищила 60%, що підтверджує глобальний тренд на відмову від дротів. Водночас середній чек зріс на 25%, оскільки гей...