Давайте-но зберемо всі необхідні інгредієнти.
Для приготування лінивих вареників і чорничного соусу нам знадобляться:
Покроковий рецепт приготування:
Розімніть сир виделкою до маленьких крупинок, щоб у результаті у вас вийшла пастоподібна маса. Додайте яйця. Потім додайте просіяне борошно та почніть вимішувати тісто руками.
Сформуйте з тіста ковбаску та наріжте кільця по 2 см. Важливо зробити красиву форму, так як далі у вас можуть вийти не найкрасивіші вареники. Додайте в центр вареника ягідку чорниці та сформуйте повноцінний вареник.
Коли вода закипить, додайте вареники у воду та обов'язково перемішайте, щоб вони не прилипли до дна. Після приготування вимкніть плиту та викладіть вареники на тарілку. Для приготування соусу до лінивих вареників потрібно взяти чорницю, сметану та мед. Просто збийте блендером.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...