Будуть ніжними та повітряними! Суддя "МастерШефу" поділилася рецептом лінивих вареників

Ліниві вареники - страва, назва якої говорить сама за себе. Але, незважаючи на всю простоту їх приготування, варто знати, як зробити так, щоб вареники були ніжними, буквально повітряними. На це питання відповідають суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Тетяна Литвинова та її рецепт лінивих вареників, який Патріоти України пропонуювать вашій увазі.

Давайте-но зберемо всі необхідні інгредієнти.

Для приготування лінивих вареників і чорничного соусу нам знадобляться:

  • Сир 9% - 300 гр
  • Яйця - 1 шт.
  • Борошно пшеничне - 2 ст. ложки
  • Сіль - щіпка
  • Чорниця (заморожена або свіжа) - 200 гр
  • Мед - 1 ст. ложка
  • Сметана - 1ст. ложка

Покроковий рецепт приготування:

Розімніть сир виделкою до маленьких крупинок, щоб у результаті у вас вийшла пастоподібна маса. Додайте яйця. Потім додайте просіяне борошно та почніть вимішувати тісто руками.

Сформуйте з тіста ковбаску та наріжте кільця по 2 см. Важливо зробити красиву форму, так як далі у вас можуть вийти не найкрасивіші вареники. Додайте в центр вареника ягідку чорниці та сформуйте повноцінний вареник.

Коли вода закипить, додайте вареники у воду та обов'язково перемішайте, щоб вони не прилипли до дна. Після приготування вимкніть плиту та викладіть вареники на тарілку. Для приготування соусу до лінивих вареників потрібно взяти чорницю, сметану та мед. Просто збийте блендером.

Все дуже просто! Як приготувати соковиту курячу грудку, якщо гості на порозі

неділя, 5 травень 2024, 21:12

Куряча грудка - ідеальний варіант, якщо треба приготувати швидку страву. Все тому, що готується вона швидка. А якщо готувати правильно, то буде смакувати не як давке, дієтичне м’ясо, а як вишукана ресторанна страва, передають Патріоти України. З грудки...

Рецепт підходить і для яловичини, і для свинини: Як приготувати дуже ніжне м’ясо лінивим способом

неділя, 5 травень 2024, 17:09

Публікуємо сьогодні гарантований спосіб приготувати ніжне м’ясо, причому цей спосіб приготування підходить і для яловичини, і для свинини, передають Патріоти України. Рецепт хоч і лінивий, але нешвидкий. Ставите м’ясо на плиту або в духовку і забуваєте...