Будуть соковиті і з хрусткою рум'яною скоринкою: Фарш на котлети стане набагато смачніше - просто додайте це в миску!

Котлети є одним із стандартних варіантів, як швидко і смачно доповнити меню домочадців. Що можна додати в фарш для котлет, щоб не міняти повністю рецепт, а лише підкреслити його переваги? Достатньо додати один інгредієнт, який є в кожному будинку, передають Патріоти України.

Як поліпшити курячий фарш або яловичий

Мало хто знає, для чого в фарш додають цукор. Невелика кількість цього продукту може зробити ваш фарш соковитим і допоможе розкрити інші спеції в повній мірі.

Розберемося, скільки цукру на 1 кг фаршу: додайте 1 чайну ложку, щоб покращити свої котлети. Це не перетворить їх на десерт, але привнесе нові тонкі смакові відтінки, які не залишаться без уваги.

Крім цього, можна додати в фарш невелику кількість крижаної води. Її потрібно поступово вмішати, щоб дати всотатися. Є також більш складний і цікавий варіант. Для цього потрібно взяти 5-10 кубиків льоду, роздрібнити їх і вмішати в фарш.

Якщо його багато, то краще частину м'ясної суміші одразу прибрати в холодильник, щоб лід не одразу розтанув. Така проста хитрість допоможе зробити котлети, рецепт яких проситимуть навіть вегани.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...