Банан – це один із найпопулярніших фруктів, який ми часто купуємо у магазинах. Його люблять як дорослі, так і діти, а ще він дуже корисний і доступний, передають Патріоти України.
Найбільша проблема в тому, що ці фрукти дуже часто псуються раніше часу. При неправильному зберіганні вони м’якнуть та чорніють. Для того, щоб банани були свіжими до двох тижнів, варто скористатися деякими хитрощами, пише OBOZ.UA.
Банани виділяють газ етилен, який прискорює дозрівання. Але, як стверджують експерти, загортання стебел у фольгу значно сповільнює цей процес.
Коли банани повністю дозріють, їх варто відразу покласти у холодне місце. Це зупинить їх подальше дозрівання — без впливу на якість фруктів.
Хоча цей метод творить чудеса зі стиглими бананами, важливо зазначити, що зберігання незрілих бананів у холодильнику може негативно вплинути на їхній смак і текстуру.
Таким чином, цей трюк слід використовувати лише тоді, коли банани досягли піку стиглості.
При цьому варто памятати, що у бананів, які зберігають у холодильнику, шкірка може стати коричневою, але це зовсім не означає, що вони втрачають смак і всі свої інші властивості.
Говард Такер, 102-річний невролог із США, не лише став рекордсменом Книги рекордів Гіннеса як найстаріший практикуючий лікар, але й продовжує активно подавати заявки на роботу - навіть після закриття лікарні, де він працював, у 2022 році, передають Пат...
Психологічні тести допомагають краще зрозуміти себе. Перед вами - 5 зображень пір'їн. Оберіть одну інтуїтивно, не задумуючись довго. Ваш вибір підкаже, які цінності керують вами у повсякденному житті, передають Патріоти України. Ви — спокійна, гармоній...