Будуть танути в роті! Що додати у фарш на рибні котлети, щоб вони були соковитими - дуже простий інгредієнт

Котлети з рибного фаршу - це дуже поживна страва, яка підходить до будь-якого гарніру. Вироби значно корисніші за м'ясні. А для того, щоб вони були соковитими та м'якими - варто додати один простий інгредієнт, передають Патріоти України.

Ідея приготування соковитих рибних котлет опублікована на сторінці фудблогерки Вікторії з ніком vika_tolokova23 в Instagram. У фарш варто додати трохи сала.

Інгредієнти:

  • 500 г рибного фаршу
  • 50 г сала ( його потрібно пропустити через мʼясорубку)
  • 1 велика цибулина (або 2 середніх)
  • 1-2 шматочка хліба
  • молоко
  • 50 г вершкового масла
  • сіль, перець, спеції за смаком
  • 1 ч.л. цукру
  • 1 жовток

Спосіб приготування:

1. Хліб заливаємо молоком і даємо трішки постояти.

2. В подрібнювач викладаємо цибулю, масло (мʼяке) і відтиснутий хліб.

3. Додаємо приблизно 30 мл молока (від хліба).

4. Збиваємо до однорідної маси, додаємо до фаршу.

5. За смаком додаємо сіль, цукор, перець, спеції та жовток.

6. Все добре перемішуємо, накриваємо харчовою плівкою, ставимо в холодильник на 30 хвилин.

7. Після цього формуємо котлети, обвалюємо їх в панірувальних сухарях.

8. Обсмажуємо на середньому вогні з кожного боку по 4 хвилини.

9. Готові котлетки викладаємо на тарілку.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.