Котлети з рибного фаршу - це дуже поживна страва, яка підходить до будь-якого гарніру. Вироби значно корисніші за м'ясні. А для того, щоб вони були соковитими та м'якими - варто додати один простий інгредієнт, передають Патріоти України.
Ідея приготування соковитих рибних котлет опублікована на сторінці фудблогерки Вікторії з ніком vika_tolokova23 в Instagram. У фарш варто додати трохи сала.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Хліб заливаємо молоком і даємо трішки постояти.
2. В подрібнювач викладаємо цибулю, масло (мʼяке) і відтиснутий хліб.
3. Додаємо приблизно 30 мл молока (від хліба).
4. Збиваємо до однорідної маси, додаємо до фаршу.
5. За смаком додаємо сіль, цукор, перець, спеції та жовток.
6. Все добре перемішуємо, накриваємо харчовою плівкою, ставимо в холодильник на 30 хвилин.
7. Після цього формуємо котлети, обвалюємо їх в панірувальних сухарях.
8. Обсмажуємо на середньому вогні з кожного боку по 4 хвилини.
9. Готові котлетки викладаємо на тарілку.
Психолог Деніз Гуастелло з Університету Керролла у Вісконсині проаналізувала поведінкові характеристики 600 учасників і дійшла висновку, що власники котів демонструють більш розвинене абстрактне мислення, креативність та самостійність. Вони також відзн...
Людство століттями шукає секрет довголіття. Дослідження людей, які прожили понад 100 років, показують: ключова роль у цьому належить здоровому харчуванню, передають Патріоти України. Вчені виділили так звані «блакитні зони» — регіони світу, де люди жив...