Будуть танути в роті! Що додати у фарш на рибні котлети, щоб вони були соковитими - дуже простий інгредієнт

Котлети з рибного фаршу - це дуже поживна страва, яка підходить до будь-якого гарніру. Вироби значно корисніші за м'ясні. А для того, щоб вони були соковитими та м'якими - варто додати один простий інгредієнт, передають Патріоти України.

Ідея приготування соковитих рибних котлет опублікована на сторінці фудблогерки Вікторії з ніком vika_tolokova23 в Instagram. У фарш варто додати трохи сала.

Інгредієнти:

  • 500 г рибного фаршу
  • 50 г сала ( його потрібно пропустити через мʼясорубку)
  • 1 велика цибулина (або 2 середніх)
  • 1-2 шматочка хліба
  • молоко
  • 50 г вершкового масла
  • сіль, перець, спеції за смаком
  • 1 ч.л. цукру
  • 1 жовток

Спосіб приготування:

1. Хліб заливаємо молоком і даємо трішки постояти.

2. В подрібнювач викладаємо цибулю, масло (мʼяке) і відтиснутий хліб.

3. Додаємо приблизно 30 мл молока (від хліба).

4. Збиваємо до однорідної маси, додаємо до фаршу.

5. За смаком додаємо сіль, цукор, перець, спеції та жовток.

6. Все добре перемішуємо, накриваємо харчовою плівкою, ставимо в холодильник на 30 хвилин.

7. Після цього формуємо котлети, обвалюємо їх в панірувальних сухарях.

8. Обсмажуємо на середньому вогні з кожного боку по 4 хвилини.

9. Готові котлетки викладаємо на тарілку.

А ви це знали? Чому досвідчені городники саджають редиску тільки восени

п’ятниця, 22 листопад 2024, 13:00

Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...

А ви це знали? Кому не можна їсти буряк

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:27

Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...