Котлети з рибного фаршу - це дуже поживна страва, яка підходить до будь-якого гарніру. Вироби значно корисніші за м'ясні. А для того, щоб вони були соковитими та м'якими - варто додати один простий інгредієнт, передають Патріоти України.
Ідея приготування соковитих рибних котлет опублікована на сторінці фудблогерки Вікторії з ніком vika_tolokova23 в Instagram. У фарш варто додати трохи сала.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Хліб заливаємо молоком і даємо трішки постояти.
2. В подрібнювач викладаємо цибулю, масло (мʼяке) і відтиснутий хліб.
3. Додаємо приблизно 30 мл молока (від хліба).
4. Збиваємо до однорідної маси, додаємо до фаршу.
5. За смаком додаємо сіль, цукор, перець, спеції та жовток.
6. Все добре перемішуємо, накриваємо харчовою плівкою, ставимо в холодильник на 30 хвилин.
7. Після цього формуємо котлети, обвалюємо їх в панірувальних сухарях.
8. Обсмажуємо на середньому вогні з кожного боку по 4 хвилини.
9. Готові котлетки викладаємо на тарілку.
Під час схуднення варто використовувати всі доступні методи, зокрема ті, які дійсно здатні надавати приголомшливі результати. Так, деякі суперпродукти можуть не лише змінити рецепт, допомагаючи покращити смак страв, а й ефективно сприяти схудненню, пер...
Більшість українців майже щодня користуються автомобілем, щоб їздити на роботу, в магазин або відвідати близьких. У такому випадку дуже легко сформувати звички , які можуть спричинити небезпечні ситуації або пошкодити життєво важливі компоненти, переда...