Котлети з рибного фаршу - це дуже поживна страва, яка підходить до будь-якого гарніру. Вироби значно корисніші за м'ясні. А для того, щоб вони були соковитими та м'якими - варто додати один простий інгредієнт, передають Патріоти України.
Ідея приготування соковитих рибних котлет опублікована на сторінці фудблогерки Вікторії з ніком vika_tolokova23 в Instagram. У фарш варто додати трохи сала.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Хліб заливаємо молоком і даємо трішки постояти.
2. В подрібнювач викладаємо цибулю, масло (мʼяке) і відтиснутий хліб.
3. Додаємо приблизно 30 мл молока (від хліба).
4. Збиваємо до однорідної маси, додаємо до фаршу.
5. За смаком додаємо сіль, цукор, перець, спеції та жовток.
6. Все добре перемішуємо, накриваємо харчовою плівкою, ставимо в холодильник на 30 хвилин.
7. Після цього формуємо котлети, обвалюємо їх в панірувальних сухарях.
8. Обсмажуємо на середньому вогні з кожного боку по 4 хвилини.
9. Готові котлетки викладаємо на тарілку.
Правильно вибрана пара сережок — запорука стильного образу. Прикраси акцентують на природній вроді жінки, унікальних рисах обличчя. Розглянемо більш докладно, які моделі пасують до легкого весняного вбрання. . Під час пробудження природи, розквіту пер...
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...