
Для того, щоб швидко приготувати обід, ідеально підходять курячі крила. Але таке м'ясо буде досить сухим, якщо просто його посмажити. Тому чудовою ідеєю буде протушкувати його у вершковому соусі, передають Патріоти України.
Ідею приготування соковитих курячих крилець на обід опубліковано на сторінці фудблогерки Наталії Жук (nataliia_zhuk_cooking) в Instagram. До них підійде будь-який гарнір.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Кілограм курячих крилець викласти та просушити паперовим рушником.
2. Далі змішуємо чайну ложку солі, чорний перець, чайну ложку паприки та чайну ложку приправи для курки.
3. Наливаємо рослинну олію та перемішуємо.
4. Цим соусом добре змащуємо крильця та залишаємо на 15 хвилин.
5. Смажимо їх на вершковому та рослинному маслі на середньому вогні 6-8 хвилин, потім перевертаємо та смажимо ще 6-8 хвилин.
6. Забираємо крильця зі сковороди і туди ж викладаємо 2-3 зубчики подрібненого часнику, готуємо 2 хвилини.
7. Ще додаємо томати чері та дві жмені шпинату. Вливаємо 1 склянку вершків.
8. Викладаємо туди ж крильця.
9. Натираємо 50 г сиру та відправляємо у сковорідку.
10. Готуємо під закритою кришкою на маленькому вогні 15-20 хвилин.
11. Викладаємо на тарілку. Як гарнір можна приготувати рис з овочами.
І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...
На початку стосунків усе здається ідеальним, а закохані не можуть насититися одне одним. З часом певні фактори можуть почати руйнувати навіть найміцніші відносини, передають Патріоти України. Немає універсального рецепта, але спільна готовність працюва...