Для того, щоб швидко приготувати обід, ідеально підходять курячі крила. Але таке м'ясо буде досить сухим, якщо просто його посмажити. Тому чудовою ідеєю буде протушкувати його у вершковому соусі, передають Патріоти України.
Ідею приготування соковитих курячих крилець на обід опубліковано на сторінці фудблогерки Наталії Жук (nataliia_zhuk_cooking) в Instagram. До них підійде будь-який гарнір.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Кілограм курячих крилець викласти та просушити паперовим рушником.
2. Далі змішуємо чайну ложку солі, чорний перець, чайну ложку паприки та чайну ложку приправи для курки.
3. Наливаємо рослинну олію та перемішуємо.
4. Цим соусом добре змащуємо крильця та залишаємо на 15 хвилин.
5. Смажимо їх на вершковому та рослинному маслі на середньому вогні 6-8 хвилин, потім перевертаємо та смажимо ще 6-8 хвилин.
6. Забираємо крильця зі сковороди і туди ж викладаємо 2-3 зубчики подрібненого часнику, готуємо 2 хвилини.
7. Ще додаємо томати чері та дві жмені шпинату. Вливаємо 1 склянку вершків.
8. Викладаємо туди ж крильця.
9. Натираємо 50 г сиру та відправляємо у сковорідку.
10. Готуємо під закритою кришкою на маленькому вогні 15-20 хвилин.
11. Викладаємо на тарілку. Як гарнір можна приготувати рис з овочами.
Соду ми часто додаємо до тіста під час приготування випічки. Найчастіше її додають для того, щоб випічка піднялася, передають Патріоти України. Але сода сама по собі не може гарантувати результату. Для того, щоб відбулася потрібна хімічна реакція, її в...
Християни східного обряду 24 лютого за новим стилем відзначає здобуття голови Іоанна Предтечі. В Іванів день на українців чекали перших ознак весни. У лісах вже з'являлися перші підсніжники та проліски. Починали прилітати та будувати гнізда перелітні п...