Кабачкові оладки - одна із найпростіших та найсмачніших страв у весняно-літньому сезоні. Їх можна приготувати нашвидкуруч - із доступних інгредієнтів, передають Патріоти України.
Кабачкові оладки заграють новими відтінками смаку, якщо крім звичних компонентів до тіста додати кукурудзу. Щоб вироби були більш вдалими, краще використовувати молоді овочі. Вони більш соковиті та ніжні. Оригінальним рецептом поділився у соціальній мережі Instagram кулінар Олексій Крючков.
Спочатку потрібно натерти кабачки на велику тертку, посолити, поперчити та перемішати їх. Потім слід залишити подрібнені овочі приблизно на 15-20 хвилин, щоб вони пустили сік. Зайву рідину злийте, додайте яйце, сметану, борошно, розпушувач, олію, а також баночку консервованої кукурудзи.
Змішайте всі складові до однорідності. Розігрійте олію на сковороді з антипригарним покриттям і викладайте тісто ложкою. Обсмажуйте кабачкові оладки до золотистої скоринки з обох боків.
"Зберігайте і спробуйте. Оладки з кабачком та кукурудзою. Один із варіантів кабачкових оладок, тим більше скоро сезон. Смакують холодними і гарячими. Подавати зі сметаною або ще можна зверху сиру натерти", - зазначив фудблогер
Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...
Антиоксиданти - це природні сполуки, які нейтралізують вільні радикали, захищаючи наші клітини від пошкоджень. Надлишок вільних радикалів може спричинити запалення, передчасне старіння та розвиток хронічних хвороб, таких як серцево-судинні захворювання...