Будуть у захваті всі! Кабачкові оладки нашвидкуруч - простий та смачний рецепт весняної страви

Кабачкові оладки - одна із найпростіших та найсмачніших страв у весняно-літньому сезоні. Їх можна приготувати нашвидкуруч - із доступних інгредієнтів, передають Патріоти України.

Кабачкові оладки заграють новими відтінками смаку, якщо крім звичних компонентів до тіста додати кукурудзу. Щоб вироби були більш вдалими, краще використовувати молоді овочі. Вони більш соковиті та ніжні. Оригінальним рецептом поділився у соціальній мережі Instagram кулінар Олексій Крючков.

Інгредієнти

  • 1-2 кабачки
  • яйце
  • банку кукурудзи
  • 2 ст. л. борошна
  • 2 ст. л. сметани
  • 0,5 ч. л розпушувача
  • сіль та спеції за смаком
  • 1 ст. л. олії

Як готувати кабачкові оладки

Спочатку потрібно натерти кабачки на велику тертку, посолити, поперчити та перемішати їх. Потім слід залишити подрібнені овочі приблизно на 15-20 хвилин, щоб вони пустили сік. Зайву рідину злийте, додайте яйце, сметану, борошно, розпушувач, олію, а також баночку консервованої кукурудзи.

Змішайте всі складові до однорідності. Розігрійте олію на сковороді з антипригарним покриттям і викладайте тісто ложкою. Обсмажуйте кабачкові оладки до золотистої скоринки з обох боків.

"Зберігайте і спробуйте. Оладки з кабачком та кукурудзою. Один із варіантів кабачкових оладок, тим більше скоро сезон. Смакують холодними і гарячими. Подавати зі сметаною або ще можна зверху сиру натерти", - зазначив фудблогер

Це може здивувати! Вчені визначили, жінки якого зросту та якої ваги найпривабливіші для чоловіків

субота, 18 січень 2025, 10:26

Жінки у бажанні стати привабливими для чоловіків сідають на дієти, роблять купу косметичних процедур і намагаються досягти параметрів моделей. Однак насправді, чоловіків приваблюють зовсім інші жінки, передають Патріоти України з посиланням на дослідже...

Це може здивувати! Що відбудеться з організмом, якщо відмовитися від білого хліба

субота, 18 січень 2025, 8:52

Білий хліб має репутацію не зовсім корисного продукту, оскільки його виготовляють з очищеного борошна, позбавленого корисних частин, таких як висівки та зародки. Хоча інколи такий хліб може бути збагачений вітамінами групи В, його споживання все ж варт...