Будуть заздрити всі! Підлийте це під огірки - і будет вражені великим урожаєм (відео)

У розпал сезону кожна рослина на дачі, у тому числі і огірки, потребує засобу, який позитивно впливає на його зростання, передають Патріоти України.

Автори одного з youtube-каналів пропонують використовувати для цього засіб, який легко приготувати вдома, і який не тільки зміцнює імунітет рослини, але й усуває пожовтіння листя, підвищує стійкість до морозів та посух, стимулює зростання коренів та зеленої маси, захищає від численних хвороб.

І, зрештою, значно збільшує врожай огірків на ділянці чи дачі. «Попер такий урожай, що здивувалися не лише домашні, а й сусіди — приходили, питали, як мені вдалося таке», — розповідають автори відео.

До того ж, приготувати цей засіб можна дуже легко в домашніх умовах. Для цього знадобиться лише буханець житнього хліба і стандартна аптечна пляшечка йодної настоянки. Як готувати підживлення, дивіться у продовженні відео.

У той же час автори іншого youtube-каналу рекомендують засіб для підживлення моркви — його потрібно застосовувати в момент, коли рослина виростила 3−4 справжніх листків. Запропонований засіб теж цілком натуральний — це трав'яний настій.

Щоб не зіпсувати! У якому посуді категорично не можна маринувати шашлик

четвер, 25 квітень 2024, 8:59

Шашлик можна готувати з різного м'яса, але найсмачніше буде зі свинини та курки. Але, дуже важливо пам'ятати, що запорука смачного шашлику - маринад і ще посуд, в якому ви його готуватимете, передають Патріоти України. Кулінарка поділилася в Instagram ...

Доступні всім! Кардіолог назвав фрукти та ягоди, які сприятливо впливають на кров’яний тиск

четвер, 25 квітень 2024, 8:45

Фрукти є цінним джерелом поживних речовин, важливих для здоров’я серця, таких як клітковина, калій і антиоксиданти, передають Патріоти України. Якщо у вас виявлено високий кров’яний тиск, кардіолог Девід Сабгір, доктор медичних наук, радить включати до...