Будуть заздрити всі сусіди! Чим підживити картоплю, щоб врожаю було втричі більше

Картоплю вирощують всі. Хоча б невеликий клаптик, але для неї завжди знайдеться грядка. І вирощування великого врожаю, звичайно, вимагає певних зусиль, передають Патріоти України.

Весь секрет криється в підживленні в період цвітіння. Одні з найважливіших речовин для картоплі — це нітрат кальцію та кальцієва селітра.

Як підживити картоплю

Внесення підживлення потрібне для правильного формування картопляного лушпиння, щоб вона не тріскалася та була стійка до хвороб. Також це допоможе потім в плані тривалого зберігання плодів картоплі.

Між рядами картоплі добриво не розкидуйте. На розчинення та проникнення в ґрунт піде багато часу. Ефект в цьому випадку не буде отримано.

Використовуйте позакореневі добрива. Для приготування розчину потрібно розчинити кальцієву селітру у розмірі 1 столової ложки на 10 л води. Цим розчином обприскують картоплю при цвітінні або протягом 2 тижнів після. Результат вам приємно здивує.

От у чому секрет! Навіщо під час варіння бульйону досвідчені господині додають оцет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:15

Зазвичай бульйон з’являється у нашому раціоні в основному для того, щоб покращити стан здоров’я, передають Патріоти України. Ця страва вважається неймовірно корисною. Тому бульйон часто входить у рекомендації дієтичного харчування, а також допомагає шв...

А ви це знали? Навіщо досвідчені кухарі при варінні м’яса додають лушпиння цибулі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:15

Відварене м’ясо не назвеш найпопулярнішою стравою, оскільки господині надають перевагу готуванні його на грилі або подачі в смаженому вигляді. Однак варіння набагато корисніше, передають Патріоти України. При правильному підході відварене м’ясо виходит...