Будильник більше не проспите! Знадобляться лише телефон і пуста чашка

Гучність і чіткість відтворення звуків смартфоном - важливі характеристики, за якими ми обираємо техніку. І хоча на сьогодні існує чимало внутрішніх налаштувань, котрі допоможуть налаштувати звучання вашого гаджета, є й підручні засоби, здатні на це. Як, наприклад, звичайна пуста чашка,, передають Патріоти України.

Про це інформує "Апостроф". Слід підкреслити, що за допомогою цього лайфхаку можна не лише слухати улюблені пісні на більшій гучності, а ще й подбати про те, аби не просипати вранці набридливий будильник.

Порожня ємність — чашка чи склянка, що вам більше до вподоби, — створюють додатковий об'ємний простір довкола динаміка, що дозволяє наростити звучання. Якщо залишити телефон у чашці на ніч, то вранці ви навряд зможете проспати, адже будильник буде більш наполегливо втручатися у ваш сон.

Обов'язково подбайте про те, аби телефон знаходився у чашці так, аби динаміка не було видно. Також не варто ставити ємність на край столу чи приліжкової тумби — аби не розбити обидві крихкі речі.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...