Букви, смужки і квіточки: ТОП-3 найбільш трендових манікюри на весну 2022 (фото)

Практично все в світі може вийти з-під нашого контролю, але, принаймні, ми точно знаємо, які тренди нігтів будуть популярні в майбутньому сезоні. Все – завдяки тижням моди і сторінкам популярних трендсеттерів-стилістів в Instagram, зазначають Патріоти України.

Серед усього розмаїття манікюрних ідей Lite виділив три, на які варто звернути увагу цієї весни.

  • Зебра, тигр та інші "тварини"

Анімалістичний принт, як і принт зебри, тримається в трендах вже котрий рік. Хтось скаже, що ж це за новинка така! Так, але ось для нігтів весна стане смугастим бумом! Смужки можна вибирати не тільки чорно-білі, але і розбавляти яскравими і, здавалося б, несумісними кольорами.

Квітнуть квіти

Коли ще квітнути, скажіть, як не навесні? Квіти можуть найнезвичайніші, наприклад, розмиті, прикрашені камінчиками і навіть наліплені, але і від скромних різнокольорових ромашок теж не зарікайтеся!

  • Букви і написи

Також в новому сезоні на нігтьовій пластині всіх, хто не бажає відставати від трендів, повинні з'явитися слівця, сточки, букви і всілякі ієрогліфи з графіті.

Для тих, хто визначитися не може (або не хоче), стилісти взагалі радять вибрати окремий колір і декор для кожного нігтя.

Це варто знати! Який сорт картоплі підходить для пюре, а який для смаження

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:09

Навіть холостяки вже усвідомили, що одні сорти картоплі потрібно вибирати для варіння, інші для смаження, а треті для салатів чи тушкування, передають Патріоти України. Хтось по-старому воліє готувати різні страви з одного сорту картоплі – і це його п...

А ви це знали? Чому обсяг пам'яті на флешці або диску менший, ніж заявлено виробником

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:59

Допустимо, ви придбали новий SSD, HDD або флеш-накопичувач. Вдома підключили його до комп'ютера, відформатували та готові почати зберігати файли на пристрої. Однак в один момент виявляєте, що фактично доступний простір на носії менше, ніж зазначено на ...