"Бутербродна камасутра!": Популярний кулінар поділився улюбленим рецептом канапок (відео)

Бутерброди можуть бути вишуканою та корисною стравою, якщо ви не будете обмежувати свої уявлення про них виключно вершковим маслом та ковбасами.

"Колись я складу бутербродну камасутру, бо знаю мільйон способів, як зробити канапки дуже еротичними. От один з них. Візьміть солодкі перці. М‘ясисті такі, добрі. Посоліть, додайте олійки, ніжно погладьте, загорніть в фольгу та відправте їх в духовку ставати сексуальнішими. 200 градусів, 30 хвилин", - написав кулінар Євген Клопотенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжив:

"Візьміть свій улюблений хліб – м‘який, смачний, зі скоринкою. Наріжте. Якщо хочете, то потримайте скибочки у духовці, щоб з‘явився звабливий хрумкіт. Я в таких випадках ставлю на своїй Franke режим грилю, це ідеально. Потім увімкніть "You can leave your hat on" та полийте скибочки хлібу оливковою олією.

*Бейбі тейк офф йор коат, ріал слоу*

Візьміть фету, подавіть її пальцями та викладіть на один хлібчик.

*Бейбі тейк офф йор дрес, єс, єс, єс*

На інший хлібчик покладіть шинку. Зверху на обидві скибочки – вже запечений та порізаний солодкий перчик. Сіль, свіжомелений перець, лимонна цедра за бажанням (яку я забув додати на відео), ще трохи оливкової олії. Енджой.

І поки ви дослуховуєте Джо Кокера, я вам розповім один сєкрєтік. Якщо ви уважно подивитеся поетапне відео цього рецепту, то побачите, що я загорнув у фольгу жовтий перець, а розгорнув червоний. У зйомці відеорецептів є така штука, як "підміна". Це коли ти підготовуєш якісь етапчики, щоб при зйомці зробити все швидко. Так от. У мене було лише два перці: червоний та жовтий. Червоний я запік заздалегідь. Жовтий загорнув на відео для красивої картинки. Взяв підміну і зрозумів, як сильно я провтикався.

А бутерброди з печеним перцем приготуйте обов‘язково. То суцільний секс. Цьом".

Буде дуже смачно! Як за пару годин засолити смачну скумбрію

четвер, 28 березень 2024, 10:10

Скумбрія може бути приготовлена різними способами, проте засолювання залишається одним із улюблених методів багатьох, передають Патріоти України. Риба виходить смачною та ніжною через специфічне м’ясо скумбрії. Не всі готові цілодобово чекати результат...

Ви будете здивовані! ТОП-17 міфів про кішок, у які варто припинити вірити

четвер, 28 березень 2024, 9:48

Jaw-Dropping Facts відокремили факти від вигадки. Нижче ви знайдете найпоширеніші міфи, які століттями заважають жити цим милим створінням, пише ТСН, передають Патріоти України. Кішки завжди приземляються на лапи . Кішки часто приземляються на лапи, ...