Чайна ложка цього підживлення замінить всі добрива на городі - підливайте її під розсаду і готуйте величезні мішки для врожаю (відео)


На що тільки не готові справжні городники, аби підживити розсаду! У хід йдуть як суто агрохімічні засоби, так і народні, серед яких чільне місце займають розчини на основі крохмалю, передають Патріоти України.

У новому відео на популярному YouTube-каналі Поради біолога запропонували поекспериментувати, змішавшм його зі звичайною вівсянкою.Результат вразив навіть автора, який сам, судячи з усього, вівсянку не дуже любить.

Отже, для приготування чудодійного розчину візьміть 1 чайну ложку сухого крохмалю, додайте столову ложку вівсяних пластівців і залийте це 2 літрами звичайної холодної води. Суміш треба настояти протягом 2 годин, далі процідити і додати ще 1 літр води. А вже отриманий розчин розбавити у 5 літрах води і поливати рослини під корінь.

Нагадаємо, раніше

Допоможуть позбутися жиру на животі! ТОП-5 напоїв, які слід пити перед сном

субота, 18 травень 2024, 21:28

Схуднення вимагає терпіння, дисципліни та зосередженості на підтримці здорового способу життя. Звертаючи увагу на те, що ви споживаєте перед сном, ви можете суттєво вплинути на процес втрати ваги. За словами News Bytes, включення цих п'яти напоїв перед...

Вдвічі більше смаку та аромату! Названо найкращі спеції для фаршу в чебуреки

субота, 18 травень 2024, 21:07

Фарш для чебуреків - повноцінна начинка, яку потрібно правильно підготувати та ароматизувати. Якщо цього не зробити, смак буде досить прісний. М’ясо та й м’ясо, але ж хочеться відчути більше смаку. Для цього потрібні спеції. Для кожного різновиду м’яса...