Чайна ложка цього засобу замінить 3 вантажівки гною та всі добрива на городі - обов'язково додайте його до ґрунту (відео)

Щоб рослини на дачі та присадибній ділянці добре розвивалися, догляд потрібен не тільки за розсадою, але і за ґрунтом, який використовується. Справа в тому, що згодом корисні речовини йдуть з ґрунту, і він втрачає свої родючі властивості, вважають автори youtube-каналу про садівництво та городництво. передають Патріоти України.

«Водночас за ґрунтом можна доглядати за допомогою одного натурального засобу», — вважають вони. Таким засобом є яєчна шкаралупа — це не просто непотрібне сміття, а й ефективне підживлення, яке здатне наситити ґрунт необхідними поживними елементами, оскільки містить фосфор, кремній, калій, кальцій, цинк, магній, фтор та низку інших елементів.

Всі вони покращують склад і структуру ґрунту, а також зменшують його кислотність. Крім того, зазначені елементи стимулюють розвиток корисних мікроорганізмів, захищають рослини від атак шкідників та поширення деяких хвороб. До того ж вони благотворно впливають на врожайність, розмір та смак майбутніх плодів. На яєчні добрива найкраще реагують солодкий перець, баклажани, томат, бобові, вишня, чорна смородина та яблуня. Як приготувати дієве підживлення, дивіться у продовженні відео.

От у чому секрет! Як смажити шашлик, щоб він вийшов соковитим

четвер, 25 квітень 2024, 7:56

Найчастіше люди готують шашлик, особливо не замислюючись над способом його маринування та тим, як смажити м’ясо в подальшому. Проте, кожен етап приготування шашлику грає особливу роль у формуванні його кінцевого смаку, передають Патріоти України. Саме ...

Точність здивує! Цей тест у картинці визначить стихію вашої душі

четвер, 25 квітень 2024, 7:08

Часто ми самі не можемо зрозуміти, як ми почуваємося на рівні підсвідомості та що діється в душі. Пропонуємо дізнатися відповідь на важливе запитання: що керує вами - гармонія чи хаос, передають Патріоти України. Психологічний тест у картинці визначить...