Накип в основному складається з карбонату кальцію і магнію. Вона легко піддається видаленню при взаємодії з лимонною, оцтової, ортофосфорної або інший кислотою, передають Патріоти України.
Почистити чайник лимонною кислотою досить просто: закип'ятіть чайник, а потім висипте туди пів упаковки лимонної кислоти. Як тільки вода охолоне, вилийте її і сполосніть чайник. При необхідності повторіть процедуру.
Експерт говорять, що головними двома методами вважається імітація декальцинації або ж прогін апарату в режимі приготування кави або капучино (зрозуміло без кави) на воді з розведеною лимонною кислотою. Рекомендована пропорція приблизно 30-40 грам лимонної кислоти на літр води. Дуже важливо після очищення кавомашини або кавоварки від накипу лимонною кислотою промийте її 3-4 рази проточною водою.
Почисть праска від накипу допоможе також лимонна кислота: розчиніть маленький пакет (не більше 25 г) в 1 склянці теплої води до повної прозорості.
Залийте отриманий розчин в розігрітий до максимуму праска. Нехай він постоїть так протягом 5-10 хвилин. Далі тримаючи прилад горизонтально над тазом, кілька разів випустіть з нього пар, натиснувши відповідну кнопку, щоб з отворів підошви витекла накип і іржа.
Для якісного Чищення вам знадобиться оцет і харчова сода: додайте 1-2 чайні ложки води до 3 столових ложок бікарбонату соди, щоб утворилася густа паста, і додайте це в ящик для миючого засобу. Потім додайте в барабан 250 мл білого оцту, і включіть пральну машину при температурі 60 ° C. Цей метод також прибере неприємних запах з вашої пральної машини.
У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...
Навіть холостяки вже усвідомили, що одні сорти картоплі потрібно вибирати для варіння, інші для смаження, а треті для салатів чи тушкування, передають Патріоти України. Хтось по-старому воліє готувати різні страви з одного сорту картоплі – і це його п...